Covoare din fibre naturale

Practice, autentice si cu un potential decorativ crescut, covoarele din fibre naturale urca în topul preferintelor.

Persoanele alergice sunt cele mai avantajate de covoarele din fibra naturala, pentru ca acestea nu atrag si nu retin praful asemenea covoarelor din fibre sintetice.
Iuta, sisalul, iarba de mare, lana, bambusul sau împletiturile din nuca de cocos, covoarele Bio produse de noi sunt, mai nou, texturile preferate în interioarele contemporane.

Dintre avantajele si caracteristicile acestora amintim:
Sisal - fibra vegetala extrasa din frunzele de agava, sisalul este poate, o textura mai putin cunoscuta. Culoarea sa naturala este de un alb cremos, dar cum suporta foarte bine colorarea, cromatica poate fi variata.
Cocos - Aspectul sau rustic, natural confera eleganta interioarelor amenajate în stiluri va-riate.
Iuta - Cu o suprafata placuta la atingere, dar si la privit, iuta se distinge printr-un luciu aparte, interesant si prin flexibilitatea texturii.Efectul estetic este unul deosebit.
Zegras - Cu un design placut, iarba zegras este disponibila în trei variante de prelucrare: standard, zigzag si împletita.
Lana - datorita proprietatiilor sale binecunoscute este ideala pentru confectionarea covoarelor. Texturile si modelele în care poate fi folosita sunt, practic infinite.
Realizam modelele în functie de personalitatea clientului si amenajarea interioara a locuintei.
Alege modelul care ti se potriveste! Sau vino cu propriul model! Noi executam covoarele si la comanda pentru orice dimensiune!
Schimba-ti covorul! Comanda unul dintre produsele noastre si recreaza natura în caminul tau!
Ofera-i locuintei tale o noua personalitate!

Sursa: casasibiroul.ro