Covoare pentru camera copiilor

covor pentru copiiGasirea unor covoare potrivite pentru camera copiilor dvs poate reprezenta o misiune in sine, spre deosebire de cuparaturile pentru camera de zi sau pentru propriul dormitor, deoarece aceste elemente trebuie sa fie deopotriva interesante, diferite si amuzante. Cu alte cuvinte nu trebuie numai sa arate bine si sa se potriveasca decorului camerei, ci trebuie sa fie si functionale, distractive si festive pentru micutii dvs.

Vestea buna pentru dvs este aceea ca nu trebuie neaparat sa petreceti foarte mult timp si nici sa cheltuiti o mare suma de bani pentru a gasi covoarele perfecte pentru camerele copiilor, este de ajuns sa optati pentru una dintre ideile de mai jos si uneori puteti rezolva problema numai cu ajutorul catorva clicuri.

Tema sportiva

Daca micutul dvs este pasionat de sport, atunci alegerea este lesne de facut: un covor care sa reprezinte, prin forma sau modelul sau, o tema sportiva. Chiar daca micul sportiv imparte camera cu altcineva, un mic covoras in forma de minge de baseball, amplasat in dreptul patului sau poate fi suficient pentru a-i face pe plac, fara a deranja "colegul" de camera. Puteti aseza covorul, de asemenea, intr-un colt al camerei, astfel incat toate celelalte elemente inrudite, apartinand aceleasi teme, sa fie asezate deasupra lui.

Tema muzicala

Covoarele pentru copii sunt usor de incorporat intr-un decor, atunci cand se incadreaza intr-o tema muzicala. Puteti porni de la o baza care sa redea note muzicale, instrumente sau chiar cantareti si apoi puteti alege un model de covor, bazat pe aceasta baza. Desigur, veti dori sa ramaneti departe de covoarele colorate drepte, deoarece acestea nu se prea incadreaza, de regula, intr-o tema, in schimb orice design care seamana a muzica este potrivit.

Covoare interactive

Dupa cum, probabil, ca stiti deja, copiii adora jocurile, indiferent de varsta lor. Avand acest lucru in minte atunci cand alegeti covoarele pentru micutii dvs. optati pentru acelea care au un joc real incorporate in ele. De exemplu, puteti gasi un covor care sa aiba desenat pe el sotronul, mici orase, cu drumuri care pot fi parcurse cu masinutele de jucarie, o tabla de sah, un labirint etc.

Covoare adaptate

Pe piata exista, desigur, o multime de tipuri de covoare pentru copii, misiunea dvs fiind aceea de a alege unul care sa se potriveasca personalitatii micutului dvs. De la modele florale sau cele cu fluturi pana la modele care redau natura accidentata sau cele cu modele indraznete, gama este variata si cuprinzatoare.

Pentru a evita drumurile lungi si consumatoare de timp catre magazinele de profil, puteti opta sa va faceti cumparaturile cu ajutorul Internetului. Comertul online va ofera, printre altele, posibilitatea de a alege dintr-un numar mare de optiuni, prezentandu-vi-le pe toate in acelasi loc si de a analiza cu atentie modelele - majoritatea website-urilor comerciale isi prezinta marfa detaliat, cu toate caracteristicile sale (pret, material, forma, textura etc.).

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro