Cum decoram peretii cu ajutorul tablourilor?

tablouri decorativeCe tablou este cel mai potrivit pentru decorarea peretilor este alegerea dvs. noi va prezentam cateva idei pentru expunerea acestora.

Cele 8 reguli de aur pentru galeria privata:

1. Pe perete poate fi asezat orice! Fotografii ale prietenilor, desenele copiilor, grafica valoroasa, tablouri pictate in ulei, pagini rupte din reviste, vederi - toate aceste lucruri merita un loc pe peretii din locuinta.

2. Va ganditi sa aveti o singura imagine mare in fata ochilor, adica intregul perete? Se poate si se poarta!

3. Daca v-ati mutat intr-o locuinta noua asteptati o perioada pana ce peretii se usuca foarte bine. Petele umede vor deteriora exponatele.

4. Indrazniti sa folositi contrastele! Intr-o incapere amenajata in stil clasic, vechi, se potriveste foarte bine un tablou futurist! Rezultatul va fi unul extraordinar.

5. Aveti un tablou valoros? Folositi neaparat un passepartout, astfel opera de arta va fi protejata de umezeala sau praf.

6. In cazul in care detineti un tablou scump, dar rama s-a deteriorat este indicat sa apelati la un specialist pentru reconditionarea acesteia.

7. Nu tineti cont de reguli! Aveti incredere in intuitia dvs! tablourile vorbesc de la sine si ne incanta simturile artistice.

8. De multe ori arata bine daca tablourile cu dimensiuni mari sunt asezate in mijloc, iar in  jurul lor atarnate altele mai mici. Se merge pe principiul o masa cu scaune.

Sursa foto

InCasa.ro