Cum hranim copiii?

Cum hranim copiiiProbabil ca ati observat faptul ca celor mici le plac cruditatile, dar stiti de ce? Acest lucru se intampla deoarece copiii simt ce este sanatos pentru ei. Insa nu este de ajuns sa le placa lor cruditatile atat timp cat mamele se straduieasc sa prepare mancarea cat mai sofisticat, crezand ca daca ii hranesc cu alimente crude nu au grija de ei.

Astfel, daca doriti sa asigurati copiilor dumneavoastra o sanatate buna inca de la inceput aveti grija ca alimentele crude, naturale, ecologice si fara aditivi chimici sa nu lipseasca din alimentatia acestora.

Nu numai organismul uman se poate mentine sanatos cu ajutorul cruditatilor. In gradinile zoologice animalele sunt hranite cu alimente crude deoarece altfel se imbolnavesc.

Este mare pacat ca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de aceste lucruri care ne pericliteaza sanatatea inca de la inceputul vietii. Acest lucru se datoreaza faptului ca viata noastra a ajuns sa fie influentata de interesele economiei de piata, bolnavii constituind o sursa de venituri pentru cei sanatosi; dar, paradoxal, oamneii sanatosi devin din ce in ce mai putini.