Electroalimentare de siguranta

Alegerea solutiei de electroalimentare de siguranta depinde de consumatorul de energie electrica, in functie de importanta functionarii unor echipamente electrice, urmarindu-se eliminarea pagubelor materiale si/sau periclitarea vietii si integritatii persoanelor, datorata intreruperii alimentarii cu energie electrica precum si variatiei tensiunii acesteia.

Solutia se gaseste in sistemele neintreruptibile de alimentare cu energie electrica compuse dintr-un grup electrogen dotat cu sistem de urmarire a retelei (ce comanda pornirea la iesirea din parametri a acesteia) si din UPS (sursa de alimentare neintreruptibila). Dimensionarea corecta a unui grup electrogen care lucreaza concomitent cu unul sau mai multe UPS-uri are implicatii tehnice si economice.

Pentru proiectarea unui sistem eficient si fiabil este necesara alegerea corespunzatoare a puterii grupului si UPS-ului precum si evitarea incompatibilitatii echipamentelor componente ale sistemului. Detaliile tehnice care pot conduce la iesirea din functionare a sistemului neintreruptibil, respectiv dimensionarea corecta a acestuia din faza de proiectare va pot fi oferite de specialistii firmei METHEXIS. Tot aici gasiti echipamente si solutii profesionale, proiecte la cheie, service in garantie si postgarantie pentru echipamentele si componentele sistemului de electroalimentare de siguranta. Societatea detine personal specia-lizat oferind consultanta gratuita in vederea alegerii unei solutii tehnico-economice adecvate pentru electroalimentarea de siguranta.

Mai multe informatii: methexis.ro
Sursa: casasibiroul.ro