Eveniment MODEXPO

Intre 20 si 23 septembrie, anul acesta, are loc editia a XII-a MODEXPO, expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii. Aceasta este organizata de  ROMEXPO S.A. iar locatia este in  Bucuresti la Centrul expozitional Romexpo.

 

EXPOZITIA DE TENDINTE se adreseaza atat designerilor, caselor de moda, producatorilor, cat si consumatorilor, aducand la cunostinta cele mai recente trenduri sub aspect cromatic, al texturilor utilizate si al liniilor vestimentare. Expozitia este organizata in colaborare cu ASOCIATIA DE MODA SI DESIGN DIN ROMANIA si este deschisa spre inscriere tuturor participantilor Modexpo care prezinta creatii inovatoare si care intrunesc toate criteriile unui trend-setter.

 

EXPOZITIA DE CONTRACTARI va cuprinde saloanele de contractare si respectiv vanzare, fiind axata in principal pe tipul de relatii business-to-business. Expozitia faciliteaza relationarea intre firme si ofera oportunitatea prezentarii directe a produselor si contactarea potentialilor parteneri de afaceri, intr-un mediu propice dezvoltarii afacerilor.

 

preluare  poza si informatii www.modexpo.ro

www.incasa.ro

Altheate

21 sept 2007