Expozitia ROMHOTEL

In perioada 18 - 21 octombrie 2007 Romexpo organizeaza cea de a XV-a editie a ROMHOTEL - expozitie internationala de arhitectura, echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante. De asemenea va exista si un salon de gastronomie.

Tematica Romhotel va cuprinde arhitectura, consultanta, materiale de constructii, instalatii sanitare, echipamente pentru intretinerea curateniei si igienei si cosmetice pentru hoteluri si restaurante.

Tot aici veti gasi si  decoratiuni interioare, mobilier specific pentru structuri de primire si unitati de alimentatie publica, sisteme de iluminare si semnalizare, lenjerie pentru structurile de primire si unitatile de alimentatie publica, vestimentatie specifica pentru personal.

Nici partea tehnica nu va fi uitata, putand vedea ultimele echipamente si accesorii specifice pentru bucatarii profesionale, instalatii de refrigerare, conservare, ambalare, sisteme de incalzire si climatizare.

Echipamentele electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire si unitati de alimentatie publica, sistemele de supraveghere, alarmare, paza si securitate vor avea un loc important in expozitie.

Dotarile pentru tratament si cura de intretinere sunt o noutate care trebuie studiata.

            Vor exista si sectiuni de  papetarie, rechizite si  altele.

ROMHOTEL este apreciat de  participanti, firme cu experienta in participarea la tirguri si expozitii organizate atat in Romania, cele mai multe chiar la Romexpo, dar si in  strainatate.

ROMHOTEL ofera conditiile optime pentru stabilirea de noi contacte de afaceri.

sursa www.romhotel.ro

16 oct 2007

Altheate