Foisorul - arta in gradina ta

gradinaPlantele agatatoare, foisoarele ornate cu flori deosebite si plantele de multe feluri au capacitatea sa aduca intr-o gradina aerul boem al artei si bunului gust de secole.

Oricine poate sa isi construiasca un foisor sub care sa isi savureze cafeaua la sfarsit de saptamana. Nu dureaza mai mult de o zi si rezultatul va fi unul remarcabil.

Toamna este un sezon bun pentru a-ti orna gradina cu noi aranjamente arhitecturale. Cand va veni primavara si plantele vor creste peste foisorul construit cu doua anotimpuri in urma te vei simti foarte motivat sa treci peste astenia de primavara.

Un material destul de raspandit in randul constructorilor de foisoare este lemnul de cedru. Acesta este rezistent si durabil in fata anotimpurilor fara tratamente chimice.

"Siguranta si securitatea sunt doua lucruri foarte importante atunci cand oamenii aleg sa isi construiasca singuri anumite structuri fie ele din lemn sau alte materiale", sustine managerul general al unei firme care se ocupa cu prelucrarea lemnului de cedru.

Acesta a mai spus ca de sute de ani acest lemn este foarte apreciat pentru compusii sai naturali care sunt adevarate arme impotriva putrezirii.

De asemenea, arborele cedru este numit de locuitorii coastei de Nord Vest a Pacificului si "copacul vietii".

GradinaMea.ro