Gradina ta Rustica

 

Frumusetea gradinilor de la tara ne va fermeca intotdeauna. Si gradina ta simpla poate dobandi un aer rustic daca ajuti naturaletea sa se instaleze in aici.

Orice gradina rustica trebuie sa se bucure de efectul binefacator al apei.  Daca veti pune fantani si traditonalele pompe de scos apa, gradina va avea un farmec aparte.

Ceea ce ar fi ideal in gradina este un sezlong din lemn, ca sa te poti odihni dupa a zi obositoare la serviciu. Ca sa fie un dcor si mai relaxant, va puteti inconjura de flori asezate pe suporturi facute din ramurile unui copac.

Alege sa-ti decorezi gradina cu figurine din animale, cosuri de paie, stropitori, galeti zincate si ghivece de lut. Poti realiza decoruri deosebit de frumoase doar cu putina imaginatie.

Daca bunicii tai au pe la tara o caruta pe care se gandesc sa o arunce, nu-I lasa. Aceasta poate reprezenta un dcor impresionant intr-o gradina rustica daca e vopsita si umpluta cu flori. Ideale pentru imbracarea acesteia sunt plantele curgatoare(muscate, surfini), care vor imbraca frumos locurile inestetice.