Husele

scaune

sufragerie

scaune cu huse albe

Rapide, functionale, ele ascund multe defecte...

huse inviorati interiorul

- inviorati sufrageria prin combinatii de culori -

perne colorate

canapea perna

Majoritatea oamenilor redescopera husele si coverturile ca mijloace alternative mai putin costisitoare decat retapitarea canapelelor, de exemplu; ele ascund temporar eventualele degradari le materialului original dar dau in acelasi timp o pata de culoare si un stil proaspat interiorului.

Iata cateva idei:

- aduceti ARMONIE intr-o camera cu mobilier de mai multe tipuri acoperind totul cu huse potrivite. Incercati stilul shabby chic, folosind huse albe; daca tot se vede tapiseria originala, asezati intre husa si canapea o foaie alba pentru a camufla mobilierul.

foroliu cu modele florale husa cu modele florale husa cu modele florale deschise 

- modelele florale ofera mai multe posibilitati de a decora o camera -

- dati STIL SI CULOARE scaunelor pliante, acoperindu-le cu materiale care se potrivesc cu cele ale scaunelor de la masa; astfel, cand veti avea musafiri, nu veti duce lipsa de scaune frumoase.

colt romantic

casual

husele pot crea un colt romantic

aspect casual cu modele in patratele

- husele SCHIMBA cu totul ASPECTUL PIESELOR DE MOBILIER primite sau mostenite. Probabil ca iubiti canapeaua pe care o aveti de la parinti, dar nu si culoarea ei, care acum e demodata - acoperiti-o pur si simplu cu  o husa noua; aruncati si cateva perne asortate. De asemenea, husele si coverturile pentru canapele, pat si scaune PROTEJEAZA mobila de eventualele "accidente" declansate de copii, animalele de casa sau musafiri.

colt linistit aspect linistit atmosfera calma

- pentru a crea o atmosfera linistita, alegeti tonuri neutre pentru husa -

- aranjati husa in asa fel incat sa nu faca cute; folositi, daca e nevoie, un obiect netaios cum ar fi coada unei furculite sau o surubelnita.

canapea cu husa verde verdele arata bine tot anul

Verdele arata bine tot anul. De sarbatori combinati-l cu rosu, cu modele florale vara, si materiale cu frunze sau tonuri pastelate pentru toamna.