Indrazniti sa fiti diferit - creati un living colorat

living coloratCulorile neutre folosite iar si iar sunt extrem de plictisitoare. Se pare ca a devenit o moda si acum exista mai mult de un spatiu neutru in interiorul unei locuinte, iar tema pare sa ruleze in interiorul intregii case. Este de inteles faptul ca nuantele neutre se potrivesc aproape cu orice si este mai usor sa cumparati accesorii care se asorteaza, insa, spatiul va deveni lipsit de personalitate.

Cea mai simpla metoda de a imprima personalitate unei zone pe care doriti sa o decorati este aceea de a adauga cateva piese de arta inovative si excentrice pe pereti. Acestea vor lumina instantaneu incaperea si vor da o nota de individualitate locuintei, in comparatie cu cele ale prietenilor dvs. Metoda nu numai ca este usor de indeplinit, dar va fi si foarte eficienta, piesele de arta fiind primele lucruri pe care oaspetii dvs le vor remarca si probabil le vor comenta in timp ce iau masa in casa dvs. Daca arta nu constituie tocmai pasiunea dvs, atunci trucul poate fi efectuat cu ajutorul unei oglinzi cu aspect antichizat. In plus, aceasta va conferi impresia de spatialitate.

Daca doriti sa fiti un pic mai curajosi in intetia de a imprima personalitate spatiului dvs. atunci va sugeram sa schimbati canapeaua. Achizitionati ceva complet diferit, chiar daca acest fapt presupune cheltuirea unei sume mari de bani. Mobilierul stilat este o investitie si trebuie privita ca atare. Aspectul, senzatia si individualitatea fiecarei piese de mobilier in parte vor amortiza pretul piperat. O canapea cu imprimeu in locul uneia indraznet colorate reprezinta alta varianta de schimbare.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro