MP3 playere pentru persoanele active

Majoritatea producatorilor ofera modele de acest tip, concepute special pentru persoanele active. Cand doriti sa cumparati un astfel de player, iata cateva probleme pe care trebuie sa le luati in considerare:
 Capacitatea de stocare
In prezent, playerele mp3 isi stocheaza melodiile pe hard drive sau pe carduri flash. Desi pe un hard drive incap mai multe piese, cardurile de memorie au si ele unele avantaje, printre care si acela ca nu dau erori atunci cand playerul nu este tratat cu cea mai mare delicatete (lucru care se poate intampla, avand in vedere ca este destinat persoanelor active). Desi exista mp3 playere care pot stoca pana la 1GB de muzica (in general 300 de melodii), majoritatea se incadreaza pana la 250MB (75 de melodii). Desigur, forma playerului trebuie sa fie de mici dimensiuni si sa nu cantareasca mult si sa accepte memorii flash de tipul cardurilor SecureDigital, de exemplu. Cum tendintele care se inregistreaza in prezent includ scaderea preturilor si cresterea capacitatii de stocare, va va fi mult mai usor sa cumparati un card cu capacitate mai mare, decat sa schimbati playerul.
 Cautati caracteristicile care va intereseaza si accesorii tip sport
La majoritatea aparatelor electronice, accesoriile sunt ultimele lucruri la care va ganditi. Nu la fel trebuie sa stea lucrurile cand vine vorba de achizitionarea unui mp3 player. Aveti grija ca playerul sa aiba un tuner radio bun si, daca aveti de gand sa il folositi afara, cautati un device rezistent la apa (in caz ca ploua). Mai presus de toate, playerul trebuie sa fie robust si sa fie fabricat dintr-un material de calitate. O alta caracteristica importanta este accesibilitatea meniului si usurinta cu care se manevreaza.