Mobilierul iluminat cucereste locuinta

masa cu leduriDiscret, excentric sau romantic - indiferent de stil, noul design al mobilierului prevede si corpuri de iluminat. Micutele LED-uri emana o lumina placuta si ceeaza o atmosfera linistitoare, fara a ocupa spatiu din cauza montarii lor. Pe langa acest lucru, acestea sunt foarte economice. Prin noile efecte optice care sunt redate de aceste luinite incaperile arata altfel, ambianta este mai prietenoasa, mai primitoare, iar designerii au intuit acest lucru, iar acum pun accent pe el.

Beneficiile tehnologiei avansate

Odata cu modernizarea si si dezvoltarea tehnologiei multi producatori de mobilier au inceput sa se foloseasca de beneficiile acestui lucru. Astfel, astzi putem constata ca manerele sertarelor sau sipcile sunt prevazute cu LED-uri, astfel inca, intregul mobilier sau interiorul rafturilor este pus intr-o lumina discrete, care ii scoate in evidenta frumusetea. Si in trecut se foloseau diverse “tehnici” pentru a pune in valoare o anumita piesa, insa efortul producatorilor de a monta instalatia electrica era mai mare, aceasta nu era atat de discreta, incat sa arate bine si din punct de vedere optic, iar in plus exista mereu pericolul ca becurile sa se incinga prea tare.

O atmosfera placuta doar prin apasarea unui buton

Exista trei motive, conform statisticilor actuale, conform carora din ce in ce mai multi clienti recurc la o astfel de alegere, atunci cand isi doresc o schimbare in locuinta.

In primul rand, fiecare dintre noi tinde spre a avea in casa cea mai performanta tehnologie. Unii dintre noi punem chiar un accent foarte mare pe acest aspect. In al doilea rand din motive practice clientii prefera acest tip de mobilier. Astfel rafturile, sertarele sau diversele polite se vad mai bine. Iar in al treilea rand, lumina pe care o dau LED-urile joaca un rol foarte important in transformarea atmosferei din orice incapere. In plus, culoarea luminii poate fi schimbata cu ajutorul unei telecomenzi, iar astfel putem alege ambianta in functie de starea noastra de spirit.

Indiferent ca este vorba de mobilierul de pe peretele din living, de rafturi, comode sau mese lounge oferta produselor prevazute cu corpuri de iluminat ia proportii din ce in ce mai tare.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro