Taburete sub forma de piese de sah

Taburetul face parte din categoria pieselor de mobilier practice si usor de folosit, ce pot fi integrate usor in decorul camerei. Forma, culoarea si marimea lor poate fi stabilita si adaptata in functie de stilul de design al incaperii.

Designerul italian Giorgio Bonaguro a dorit sa dea acestui obiect o forma cu totul si cu totul aparte, astfel, inspirat de celebrul joc de sah, a creat taburete ce imita partea de sus a pieselor. Colectia este formata din trei piese realizate manual: “Alfiere”, “Regina" si "Pedone".

Formele geometrice rotunde si simplitatea lemnului nefinisat da un aspect frumos taburetului, de asemenea, acestea imbunatatesc functionalitatea lor si adauga accente naturale designului interior. Cu aceste piese de mobilier unice, Giorgio Bonaguro reiventeaza scaunul, adaugâad spatii de depozitare pentru reviste.

Taburetul “Alfiere” are o forma atractiva, avand pe diagonala o “taietura”, un spatiu special creat pentru depozitarea revistelor. Taburetul “Regina” are un design elegant, iar “Pedone” aduce o forma simpla, rotunda in decoratiunile interioare. Lemnul parfumat de cedru prelucrat dupa tehnici mestesugaresti si artizanale uimitoare sporeste valoarea si aspectul superb al acestor taburete.

Colectia realizata de Giorgio Bonaguro se poate clasa printre piesele de mobilier cu rol multifunctional. Aceasta ofera un scaun simplu, o masuta sau un suport pentru ziare. Sculptate la o alta dimensiune decat cea a pieselor obisnuite de sah, aceste piese de mobilier din lemn sunt frumoase si ecologice, si sunt concepute pentru a oferi o stare ludica si entuziasma caselor moderne. Incaperea unde aceste taburete vor fi amplasate va avea un aspect mult mai interesant si original daca pardoseala va avea un design asemanator tablei de sah.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro