Silueta dorita, in doar doua saptamani

Silueta dorita in doar doua saptamaniPentru a slabi cu ajutorul acestei diete, trebuie sa mancati mai putin si sa ardeti mai multe calorii. Astfel, daca urmati riguros o dieta sanatoasa, saraca in grasimi si cu minimum 1.200 calorii pe zi, veti slabi cel putin 3,5 kg intr-o luna. Dieta trebuie asociata cu exercitii fizice, gimnastica aerobica sau mersul pe jos si veti constata ca rezultatele vor fi mai mult decat multumitoare.

De asemenea, trebuie respectate cu strictete cinci principii de baza. Cantariti-va o data pe saptamana, in aceeasi zi si la aceeasi ora. Observati-va slabiciunile, si anume daca va place sa rontaiti floricele si biscuiti , mai bine renuntati la acest obicei. Saptamanal, oferiti-va o mica recompensa, ca semn de autopretuire pentru ca nu v-ati abatut de la program.

Recuperati ceea ce ati pierdut: daca intr-una din zile nu ati respectat dieta, reluati neaparat programul a doua zi si, pentru a combate efectul neconsecventei de moment, faceti o plimbare pe jos mai lunga ca de obicei.

Concentrati-va asupra dietei si repetati-va tot timpul ca o alimentatie sanatoasa nu inseamna ceea ce nu aveti voie sa mancati, ci ceea ce trebuie. Mai ales, retineti ca nu aveti restrictii la fructe si la legume proaspete.

Conform acestei diete, puteti consuma zilnic, pana la 275 ml lapte degresat, pentru cereale sau cafea/ceai. Nu exista restrictii in privinta consumului de salata verde sau legume verzi (salata dreasa doar cu suc de lamaie si asezonata cu verdeata si condimente).

Totodata, este indicat consumul a cel putin un litru de apa minerala, iar ceaiurile de plante sau de fructe sunt foarte indicate. Nu trebuie sa consumati mai mult de doua cesti de ceai negru sau cafea pe zi, iar atunci cand simtiti un gol de foame in stomac, luati neaparat o gustare, pentru ca infometarea nu este o solutie.