Slabiti trei kilograme in trei zile

Iata doua metode intr-una singura de a slabi sanatos, cate trei kilograme in doar trei zile, printr-o dieta care poate fi urmata cel mult timp de o saptamana.

Asadar, regimul de mai jos recomanda consumarea unui singur tip de fruct si a unui singur produs lactat, pe parcursul unei zile. De asemenea, se va manca un singur tip de fruct si un singur produs lactat pe zi. Cele trei alimente obligatorii sunt laptele, bananele si grepfrutul. Se incepe printr-un program care presupune trei mese pe zi. Fiecare masa va fi alcatuita dintr-o cana cu lapte degresat sau ceai, cu precizarea de a nu fi indulcit. La acestea se adauga doua banane, care pot fi amestecate cu lapte.

Aveti si alternativa unui regim alcatuit tot din trei mese pe zi, alcatuite de asta data dintr-un grepfrut amestecat cu 100 grame de branza degresata sau cu iaurt. In toata aceasta perioada se va putea bea ceai nelimitat.

Consumul alimentelor mentionate, in formula de mai sus, nu este recomandat suferinzilor de afectiuni hepatice si renale.


Maria Dumitrescu, Gardianul