Supliment din ulei de peste

Supliment diu uleiul de pesteUleiul de peste este unul dintre cele mai bune investitii intr-o sanatate mai buna deoarece contine acizi grasi omega-3, care regleaza bataile inimii, scade nivelul trigliceridelor si al colesterolului si previne afectiunile cardiace.

 

Pestii care ar trebui sa-i consumati cel mai mult sunt : hering, macrou sau somon, acestia avand multa grasime si fiind bogati in mod particular in acizi grasi omega-3. Omega-3 este una dintre cele mai importante clase de acizi grasi polinesaturati care sunt benefice organismului dumneavoastra.

 

Daca nu consumati destul peste, va prezentam cateva 5 motive pentru care ar trebui sa luati un supliment cu ulei de peste.

  1. Acizii grasi omega-3 ajuta la stabilizarea batailor inimii si sunt utili pentru tratarea sau prevenirea aritmiei, cand inima bate in mod neregulat.
  2. Acizii omega-3 au o capacitate unica de a reduce nivelul asa numitelor lipide din sange, cum ar fi colesterolul sau trigliceridele, ajutand la mentinerea unei proportii sanatoase intre LDL/HDL.
  3. Acesti acizi previn ateroscleroza (arterele infundate) prin aceea ca inhiba acumularea depunerilor si scad riscul unui asemenea eveniment.
  4. Cateva studii au aratat faptul ca suplimentarea regulata a alimentatiei cu acizi grasi scade presiunea sangelui, devenind un remediu folositor pentru prevenirea si tratamentul hipertensiunii.
  5. Artrita reumatoida, care este cauzata de inflamatii, poate fi ameliorata prin  utilizarea zilnica a acizilor grasi omega-3.