Suveniruri

            In perioada 01.12-09.12 are loc Expozitie internationala de suveniruri si cadouri - editia a XII -a  si este organizata de ROMEXPO S.A. in Bucuresti la Centrul expozitional Romexpo.

SUVENIRURI una dintre cele mai cunoscute expozitii specializate da posibilitatea omului de afaceri si publicului vizitator sa aleaga cadouri si suveniruri, daruri de sarbatori pentru cei dragi. Jucarii, bijuterii, sticlarie, tablouri, icoane, articole decorative vor face ca sacul lui Mos Craciun sa poata fi umplut pe gustul si bugetul unui mare numar de familii si nu numai.

SUVENIRURI va ofera: tarife accesibile, tarife diferentiate pentru producatori romani; noi contacte de afaceri si informatii privind inovatiile si tendintele in domeniu; lansarea de noi produse; consolidarea imaginii firmei; obtinerea de noi comenzi, posiblitatea testarii produselor expuse si vanzarea catre public.

            Il puteti vizita zilnic intre orele 12:00 si 20:00 iar in ultima zi intre 12:00 si 18:00, pe baza invitatiei de specialist sau a biletului de intrare.

 

sursa www.exposuveniruri.ro

Altheate

28 nov 2007