Taula - masa utila in orice casa

Ce este mai important decat functionalitatea, atunci cand vorbim despre piese de mobilier? Multifunctionalitatea! Iar masa Taula nu duce lipsa de asa ceva. Desi la prima vedere aceast obiect pare o simpla masa, aceasta este mult mai mult decat atat.

Masa Taula este o masa multifunctionala proiectata de designerii Studioului de Design Adretcient, care au avut drept scop obtinerea de noi caracteristici pentru aceasta piesa de mobilier.

Taula este o masa eleganta pe care o puteti folosi in diferite moduri: puteti lua cina cu un grup de prieteni, o puteti folositi ca birou sau ca piesa de decor. Iar daca doriti, puteti sa-i dati un nou look in fiecare zi.

 In linii simple si armoniose, Taula este un exemplu irezistibil de design care se adapteaza oricarui stil de amenajare. Fabricata din lemn de mesteacan, suprafața mesei prezinta o serie de perforatii care permit componentelor incluse sa fie mutate si pozitionate in functie de nevoie fiecaruia. Masa este sustinuta de un cadru metallic, pozitionat discret sub placa de baza, pentru a creste rezistenta intregii piese de mobilier.

Gaurile pot deveni un loc perfect pentru plantele de birou sau pentru rechizite. De asemenea acestea pot fi de un real ajutor atunci cand va doriti ca vesela sa aiba o mai buna stabilitate. Gaurile pot fi acoperite de panouri solide, obtinand astfel o suprafata plana pe care o puteti folosi ca masa de luat cina sau ca birou. Proportiile mesei au fost special planificate pentru a realiza un design armonios indiferent de aranjamentul componentelor. Desi designerii sunt spanioli, Taula are un aspect scandinav, dat atat de design-ul minimalist cat si de culorilor pastelate.

 

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro