TELECOMANDA PC (MOUSE) RF & IR UNIVERSALA 8:1

Telecomanda PC (mouse) RF & IR universala 8:1 Pret: 119.00 RON

"Instalati-va comod cu picioarele pe masa!"
Sunteti satui sa fiti legati printr-un simplu "mouse" de calculatorul dvs.?
Tuturor ne place sa ne instalam comod cu picioarele pe masa ... pentru a ne putea gindi in tihna si pentru a lucra in mod comfortabil.
Telecomanda Universala IR/RF UR86E face acum acest lucru posibil si astfel putem lucra pe Calculatorul Personal fara sa mai fim "legati" de el.
UR86E inlocuieste "mouse"-ul cu o zona de manevra circulara (manevrabila cu ajutorul degetului mare).
UR86E este prevazut si cu o tastatura numerica, inclusiv cu taste pentru functii (completate de facilitatea de lucru in conjunctie cu tasta Shift).
Operatiunile de parcurgere a cutiei postale si de navigare in Internet au acum o cu totul alta dimensiune.
"Controlul de la o Camera la Alta"
Telecomanda Universala IR/RF UR86E poate fi folosita impreuna cu Extensiile Audio-Video X-10 in scopul controlului echipamentelor A/V (precum, echipamentul de receptie prin satelit) din orice camera a casei.
"Automatizarea Casei"
Telecomanda UR86E poate fi desigur utilizata si in aplicatiile de automatizare X-10 atunci cind este folosita impreuna cu Convertorul Radio TM13 sau cu orice Unitate de Baza a unui Sistem de Securizare X-10, ceea ce permite comutarea luminilor si modificarea intensitatii de iluminare (spre exemplu, intr-o aplicatie de "cinema acasa la tine").
UR86E transmite semnale RF catre Convertorul Radio TM13 care le re-transmite prin sistemul de alimentare cu energie electrica catre modulele X-10 ce controleaza luminile si dispozitivele electrice vizate.


Contact NEURON COMPUTER SOLUTION SRL

Alte produse din Telecomenzi