RENOVARI,CASE LA CHEIE ,LA ROSU

renovari,case la cheie ,la rosu Pret: 10.00 RON CONSTRUCTII CASE VILE! PLANURI CASE! PROIECTE CASE! FINISAJE-RENOVARI CASE SI APARTAMENTE.
"Casa la rosu" reprezinta constructia fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior.

Constructii case din BCA - 160 EUR/m2
Constructii case Caramida Porotherm - 170 EUR/m2
Constructii case Caramida GVP - 175 EUR/m2
Constructii case caramida plina - 190 EUR/m2
Preturile sunt actualizate 2007 si nu includ TVA! Pretul/mp este orientativ, moneda de referinta este RON, transormarea in EUR fiind preferata pe piata imobiliara.

Preturi de referinta case "la cheie" (includ casa la "rosu")

375 EUR/m2 Pretul pe mp "la cheie" include
Inchideri exterioare Caramida, izolatie suplimentara polistiren grosime 5 cm, tencuiala, tamplarie PVC alb tricameral cu geam termopan, acoperis Onduline.
Compartimentari interioare- zidarie caramida sau pereti din rigips cu izolatie de vata minerala. Finisaje interioare - glet si vopsele lavabile.
Instalatie electrica- racordata la reteaua de 220 V
Instalatii sanitare - alimentare cu apa rece si calda - instalatia de canalizare -montaj obiecte sanitare
Instalatii de incalzire - centrala si calorifere la alegerea clientului, dar cu montaj inclus.
Pardoseli - living, holuri, bucatarie, dormitoare- gresie (35 RON/mp media)- si parchet laminat (25 RON/mp media)- la alegere. - pereti baie si bucatarie - faianta (35 RON/mp media)
Practic va mutati in casa! Racordarile la gaze, apa si curent electric le platiti separat catre Distrigaz, Apa Nova, Electrica, la fel ca si proiectul architectural-circa 10-12 euro/mp, avizele si autorizatiile de constructie.
Preturile sunt calculate la suprafata construita a casei Preturile sunt orientative si nu includ TVA


Contact giros construct

Alte produse din Constructii