PROFILE DECORATIVE

Profile decorative Pret: 0

Gama vasta de produse include urmatoarele categorii de produse:


-  plinta - profilele dintre pardoseli si pereti sunt folosite la amenajari interioare elegante si creeaza un design interior deosebit spatiului in care sunt montate. O alegere potrivita pentru plinta va evidentia podeaua si restul de decoratiuni interioare (tapet, vopsea decorativa, cornise ,ancadramente, etc) ca pe un intreg.


Plintele decorative  sunt realizate din materiale dure si pot fi folosite pentru parchet (laminat, masiv sau stratificat), mocheta, gresie, marmura si chiar in spatii umede precum baie, sauna, piscina.


  -  cornise  (profile imbinare intre tavan si perete). Aceste cornise decorative fac mai mult decat a decora zidurile – ele ofera solutii unice pentru iluminat si ascund fisuri sau cabluri. De asemenea, profilele decorative pentru tavan, asigura tranzitia dintre plafon si perete avand un rol important in ascunderea olnitei si    in acelasi timp rotunjind muchiile tavanului. Inlocuind vechile profile decorative din ipsos (stucaturi) aceste profile sunt realizate din poliuretan de inalta densitate sau polimer fapt ce le confera o definitie foarte inalta a modelului si a formelor; de asemenea sunt mult mai dure decat gama de baghete / cornise din polistiren.


-  brauri decorative , cu ajutorul carora se poate obtine un design de interior unic; se pot crea ancadramente speciale sau se pot delimita doua zone distincte ale aceluiasi perete. Braurile decorative oferite de Decora House pentru o amenajare interioara a    unui apartament sau casa, sunt realizate din poliuretan de inalta densitate si polimer fiind mult mai usoare decat vechile profile din ipsos, si mult mai rezistente decat cele din polistiren. Avand o duritate ridicata braurile decorative se pot folosi in living, dormitor, hol, baie, bucatarie. Braurile decorative pentru pereti produse de NMC Belgia si distribuite in Romania de catre Decora House prezinta multiple avantaje cum ar fi: posibilitatea de spalare si curatare, forme si dimensiuni variate, rezistenta la lovituri si socuri multiple, design   modern sau clasic, se pot vopsi cu orice vopsea lavabila pe baza de apa, etc.


-  Scafe lumina , o gama variata de profile decorative profesionale special create pentru amenajari interioare    in care se doreste iluminare indirecta. Aceste profile decorative se pot monta impreuna cu o serie variata de neoane, spot-uri,etc redand frumusetea unei fante de lumina indirecta si a unei dispersii de lumina. Scafele se pot monta direct pe perete formand un cordon de lumina indirecta,    pe scafa de rigips deja creata (ex: scafa living, scafa hol),    se pot realizate rafturi de lumini,etc. Gama Essenza aduce in prim plan profile cu unghiuri si forme simple si clare ce contribuie la crearea unui design interior modern. Toate profilele folosite sunt realizate din polimer dur, se pot vopsi cu orice tip de vopsea pe baza de apa montajul fiind foarte simplu. Profilul montat pe marginea unei scafe de gips carton ( rigips) da forma finala unei scafe deja create si ascunde corpul de iluminat.


-  Rozetele decorative  sunt elemente des utilizate    in amenajari interioare de lux; se pot utiliza impreuna cu corpurile de iluminat, dar si separat, ca elemente de decor. Ele se pot monta atat pe tavan (impreuna cu lustra),cat si pe peretii verticali, contribuind la realizarea unui design deosebit unic. Rozetele, atat cele moderne cat si cele clasice,    pot fi montate in living, in dormitoare sau pe holuri sau chiar in baie (rezistand la actiunea apei si a aburului);


-  Coloanele si pilastrii  sunt elemente decorative ce dau un design interior deosebit spatiului in care sunt amplasate. Aceste elemente decorative, folosite inca din antichitate, ajuta la creearea unei amenajari interioare unice. Coloanele si pilastrii, impreuna cu capitelurile si bazele se pot folosi pentru a decora cu stil si eleganta spatiul existent, dar pot fi si foarte utile pentru mascarea stalpilor, grinzilor, niselor, etc. Aceste coloane si semicoloane, se pot utiliza pentru mascarea tevilor, cablurilor si se pot vopsi cu orice vopsea lavabila pe baza de apa.



Contact Sc Decora House Srl

Alte produse din Obiecte de artizanat