LAMPA DE EXTERIOR CU SENZOR DE MISCARE L20 (INOX)

Lampa de exterior cu senzor de miscare L20 (inox) Pret: 269,90 RON (TVA inclus)
Aplică cu senzor de mișcare infraroșu (PIR), Steinel Germania, pentru exterior, montaj pe perete. 


De ce ai alege o lampa de exterior clasica, daca exista calitate germana cu tehnologie de detectie a miscarii de ultima generatie la pret similar, care iti ofera in plus economie la energia electrica si o garantie a functionarii impecabile? 


Se asigura livrarea oriunde in tara si transport gratuit, garantie 3 ani, asistenta tehnica la instalare.


Descriere şi domeniu utilizare


Cu un design elegant, plat și foarte modern, L20S aprinde si stinge lumina automat, cand se detecteaza miscare in raza de actiune a senzorului, ceea de inseamna mai multa economie la energie, siguranta prin alarmarea luminoasa daca sunt sensizati intrusi si un plus de confort prin automatizarea iluminarii.   


L20S este recomandată pentru utilizarea de lungă durată în exteriorul casei datorita gradului mare de protectie la umiditate (IP44), fiind foarte rezistentă la intemperii și lovire. Ideală pentru iluminat intrările casei, sediile de firmă, la pensiuni, vile. Se poate utiliza și în spații interioare.


Rama este realizată din oțel Inoxidabil de calitate, iar abajurul din policarbonat translucid are protectie IK03 la lovire. Detectorul PIR (infraroșu) asigură, pe lângă iluminarea eficientă, un plus de siguranță datorat razei mari de acțiune de 10 m. Unghiul de detecție este de 180 grade, senzorul de mișcare fiind pivotant pe verticală la 90 °.


Momentul începerii funcționării detecției poate fi programat în funcție de luminozitatea ambiantă, pentru a se evita aprinderea inutilă a luminii peste zi, la sesizarea de mișcare. Se poate seta durata de apridere între  8 secunde - 35 min.


Pe www.senzorshop.ro gasesti produse de iluminat Steinel Germania, care pun in valoare casa ta si in acelasi timp se economisesc bani la factura de energie. 


Acoperire


Senzorul de mișcare acţionează aprinderea luminii la orice detecţie de temperatură a unui corp aflat în mişcare pe o rază de 10m. Corpul senzorului de mișcare este pivotabil 90° vertical asigurănd un control precis al detecției. Acoperirea senzorului este de 180 grade.


Reglaje şi setări


Posibilităţi multiple de reglaj: pentru unghiul de cuprindere al sezorului şi nivelul de crepuscularitate (se reglează gradul de întuneric de la care poate începe funcționarea). Montarea este uşoară, reflectorul şi senzorul conectându-se printr-un singur racord. Se racordează la 220-230V. Folosește fasung clasic E27, putere max 60W (bec incandescent) sau max. 20W(bec economic).




Culoare
Inox


Montare
Pe perete


Sursă de lumină
Bec clasic


Dimensiuni (HxLxP)
240 x 230 x 80 mm


Putere
max. 60W bec cu incandescenă, max.20 W bec economic


Racord la retea
230 – 240 V, 50 Hz


Unghi de cuprindere
180 grade


Domeniu de pivotare
90° vertical


Raza de actiune
max. 10 m


Setare de crepuscularitate
2 – 2000 Lux


Setare timp
8sec. – 35 min.


Reglaj luminozitate
2-2000 Lux


Rezistenta la lovire
IK 03


Grad protectie
IP 44


Clasa protectie
I




 


Contact SC STEINEL DISTRIBUTION SRL

Alte produse din Iluminat exterior