Ajutoare inedite pentru curatenie

femei in bucatarieDe multe ori te trezesti ca micile accidente provoaca defapt dezastre in casa ta? Urmele de ceara de la lumanarile aprinse in dormitor au distrus o frumusete de comoda din lemn pretios? Stai fara griji!

Am aflat pentru tine niste solutii ingenioase de curatat tocmai pentru obiectele delicate din casa ta. Si ceea ce este si mai surprinzator este ca aceste minuni erau la-ndemana ta in tot timpul in care ai cautat cu indarjire solutii salvatoare.

Painea alba poate fi folosita pentru a curata picturile in ulei. Aceasta va actiona ca un burete natural si ajuta la stergerea prafului si amprentelor.

Ketchupul poate fi folosit pentru slefuirea vaselor de bronz sau arama. Aplica pe o carpa moale si freaca suprafetele murdare. Clateste cu apa calduta si usuca cu o carpa uscata.

Citeste tot articolul pe socialdiva.ro

Comentarii:

oQOnkJVJjpKCP postat pe 15 August 2012
hqOcFKfdGUErb
Faptul ca a iesit atata scandal penrtu 650K nu e decat o dovada ca PDL nu prea fura.Lucrurile si sumele astea fac parte din pierderile colaterale ale democratiei occidentale.O privire mai atenta la bugetul "Cerbului de Aur" ar putea crea impresia ca acolo au cantat Pink Floyd cu U2 in deschidere. Daca dupa 6 luni de mandat asta-i tunul dat de PDL, o propun pe Madam Ridzi in board-ul Fundatiei Maica Tereza. Cu 650K , pe vremuri, nu treceai nici de secretara soferului lui Miki Spaga sau Dorin Marian.PS.Chiar il respecti pe Nea Nicu?