BIFE - Targului International de Mobila

targBIFE - Targului International de Mobila,  Bucuresti, 02-06 Septembrie 2009

 

 

BIFE TIMB - Targul International de mobila, decoratiuni interioare, echipamente si SDV-uri pentru exploatarea forestiera si prelucrarea lemnului se va desfasura anul acesta in perioada 2-6 septembrie, aflandu-se la cea de-a 18-a editie.

 

Gazduit in incinta complexulului expozitional Romexpo, BIFE TIMB a numarat in 2008 peste 30.000 de vizitatori si 550 de firme expozante, reprezentand 18 tari, evenimentul inscriindu-se, prin dimensiune si oferta, in categoria celor mai importante targuri internationale in domeniu organizate in centrul si estul Europei.

 

Evenimentul este deschis atat specialistilor, cat si publicului larg, iar oferta de anul acesta este generoasa. Tematica include prezentarea unor obiecte de mobilier apartinand unor stiluri diferite, organizate pe categorii, in functie de destinatia fiecaruia. Vor fi expuse piese de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, mobilier pentru baie, biblioteci si garderobe, mobilier pentru birouri si pentru spatiile publice (scoli, gradinite, spitale etc.).

 

In plus, specialistii din industria de profil vor expune ultimele tehnologii de prelucrare a lemnului si vor prezenta noile tendinte in materie de mobilier si decoratiuni interioare. Procentul de innoire a ofertei de anul acesta este estimat la 30%, comparativ cu anii anteriori cand produsele noi aveau o pondere de 15-20 %.

 

 

Comentarii:

hbxKADdGJeurbiyc postat pe 18 Martie 2012
HGRbARRBZlbWlWEHQn
trop cool ce petit gif anime9 !! hihi pour ce qui est de me9langer du vieux et du neuf moi j'adore que ce soit dans les meubles et de9co mnoisas ou dans les fringues e7a donne un truc en plus .. et puis de savoir que ton veatement ou ton meuble a une petite histoire .. c'est FUN !