Beneficiile podelelor din bambus

In ultimii ani, bambusul s-a afirmat ca unul dintre cele mai noi stiluri de podea si este usor de vazut de ce. America a vazut beneficiile bambusului de ani de zile in mobila si accesorii de interior, fiind natural ca acest stil sa prinda si Europa. Gama larga de stiluri si intretinerea usoara sunt doar doua dintre avantajele acestui tip de podea.

Lemnul din care sunt facute majoritatea podelelor dureaza pana sa ajunga la maturitate si sa se poata face alte placi in timp ce bambusul creste abundent peste tot. Aceia dintre dumneavoastra care sunt conservatori sigur vor aprecia aspectul acestui materiel.

Desi nici o podea nu rezista daca nu este intretinuta, cea de bambus are o rezistenta mai buna decat alte podele mai moi ca cele din vinil sau pin. Aceste podele pot fi instalate in zone de trafic intens.

Costul unei podele de babus variaza in functie de mai multe elemente cum ar fi : tipul de bambus, finisajul, placajul, etc. Stilul conteaza si cand vine vorba de bambus, despre stil este vorba. Datorita unei game variate de culori, se poate adapta oricarui decor.

Bambusul reprezinta si una dintre cele mai optiuni pentru podele existente astazi. Astfel in timp ce unele materiale necesita multa munca de preparare a suprafetelor pe care se vor pune, bambusul poate fi pus pe o mai mare varietate de suprafete.

In Japonia, bambusul este folosit de foarte mult timp ca schela in industrie, fiind mai mult decat rezistent pentru nevoile de podea ale familiei dumneavoastra. Structura sa naturala a demonstrat ca poate sustine de mult mai multe ori propria greutate, fiind practic incapabil sa se rupa.

www.incasa.ro
21 Mai 2007

Nicoleta Oprea

Comentarii:

h1t2iARbD0w postat pe 22 August 2013
y2n9yTsdR6o
Buna Flaviusc5a2i-am remarcat blugol. Imi place mult titlul lui. De acum te voi citi Sa stii ca in privinta evenimentului despre care vorbesti am un oarecare deja-vu Am lucrat in presa mai bine de 12 ani, presc483 localc483, la Brac59fov c59fi am trc483it mai multe astfel de momente. Am ajuns la concluzia cc483 relac5a3iile de muncc483 c59fi cele deontologice c3aen media locale sunt din pc483cate de cele mai multe ori c3aenjositoare, umilitoare Este o boalc483 generalizatc483 c3aen c5a3arc483. Pc483cat, trist pentru o meserie nobilc483 care astfel c3aec59fi pierde valoarea c59fi credibilitatea. Probabil asta se vrea. Probabil mogulilor mai mici sau mai mari de presc483 nu le pasc483 c59fi nici nu c59ftiu cu ce se mc483nc3aencc483 asta. Desigur, excepc5a3iile confirmc483 regula!Cele bune c59fi baftc483!Servus!FlaviusBrac59fov

wznKGOJQEpY postat pe 20 August 2013
LqIylwL7xk
Postam anuntul dvs in peste 365 de siuetri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in siuetrile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic.Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.my web site:

Mq0khfIo postat pe 20 August 2013
ummmYbhg
Postam anuntul dvs in peste 365 de stieuri de anunturi din Romania impreuna cu o poza si adresa siteului dvs. (in stieurile ce permit acest lucru) crescand astfel numarul celor care vad anuntul dvs cu cateva sute de mii de persoane zilnic.Noi facem aceasta munca in locul dvs. Anuntul va fi indexat de Google rapid (cateva zile) si va fi afisat in primele pagini.my web site: