Casa mobila - ideala pentru vacanta

Casa pe roti, sau rulota cum multi prefera sa o numeasca, a devenit o alternativa a hotelurilor, favorizata in ultima perioada mai ales de cei care doresc sa admire in fiecare dimineata un alt peisaj.

Daca in Romania rulota este folosita doar pentru vacante, putini locuind permanent intr-o astfel de casa, in afara, traiul in rulota a devenit un lucru firesc si des intalnit. E adevarat ca o astfel de casa nu iti ofera spatiul si confortul unei case construite sau a unui apartament, dar si acestea aduc foarte multe avantaje.

Rulotele sunt ideale pentru vacante, mai ales daca va planuiti un concediu de cateva saptamani. Echipata corespunzator, rulota ar putea inlocui cu succes camerele de hotel, iar astfel vacanta ta nu va mai depinde nici de lungimea traseului, nici de rezervari si nici de lasarea serii.

Aceste mici case pe roti pot fi dotate cu aparatura de ultima generatie, oferindu-va astfel confortul de care aveti nevoie. Dar, la randul lor, ca orice alta casa, rulotele au atat avantaje cat si dezavantaje. Libertatea de miscare, timpul petrecut in natura, costurile semnificativ reduse precum si excluderea unui program fix sunt cateva criterii aflate in fruntea listei de avantaje. De asemenea, sa nu uitam ca avem posibilitatea de a ne amenaja spatiul dupa bunul plac, in functie de necesitatile fiecaruia. Iar despre capitolul “fara animale de companie” nici nu trebuie sa aducem vorba, de aceasta data veti putea lua in vacanta si micul patruped.

In randul dezavantajelor se numara: spatiul ingust din interiorul rulotei, consumul crescut de combustibil, viteza mica de deplasare. Gasirea unui loc special amenajat pentru campare nu este tocmai usoara. Aceste spatii, ce pun la dispozitie curent, apa si canalizare sunt aproape inexistente in tara noastra. Cu toate ca numarul celor care isi achizitioneaza rulote este in crestere, nimeni nu construieste campinguri specializate pentru acest gen de turism.

Acest inconvenient nu exclude insa posibilitatea de a amplasa rulota in orice alt loc doriti, doar ca nu veti beneficia de utilitatile necesare, avand astfel obligatia de a va gestiona singuri. Punand in balanta avantajele si dezavantajele sunteti in masura sa optati fie pentru o vacanta programata minutios cu rezervari la hotel si incadrare in timp, fie pentru un concediu fara planificari, bucurandu-va in acelasi timp de natura si de “casa voastra departe de casa”.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro

Comentarii:

aqwHGmbXqGJ postat pe 08 Aprilie 2013
vnBNjSseCqeEWa
A semen fluid volume analsyis examines certain characteristics of a males semen fluid volume and the sperm contained in the semen volume. It may be done while investigating a couples infertility problems or maybe after a vasectomy to ensure that the procedure was done successful. It is also used for testing most of the donors for semen donation. In the last few years it is possible to produce more ejaculation fluid with absolutely safe and natural ways like taking natural pills from the various Internet stores. Ejaculation liquid is the measurement of sperm concentration of sperms in a mans seminal fluid. Various factors are taken into consideration to help measure the sperm count of a every man like the actual length of time between ejaculations, semen sample analsyis, how the sample is kept when being transported to the lab. Pills for more semen liquid is trully great 100% herbal mix that will hugely increase the amount of ejaculate volume liquid by no less than 300 percent. The amazingly well-known herbal tablet contains a lot of native South African vitamins, herbal and minerals.