Idei de design interior pentru o casa taraneasca

Pentru a fi cat mai departe de zgomotul si de agitatia orasului optam pentru o casa la periferie sau pentru una aflata intr-o zona rurala. Casa de la tara reprezinta pentru multi casa de vacanta sau de weekend unde aleg sa-si petreaca cele mai calduroase zile din sezonul estival.

Confortul este esential pentru a avea o vacanta reusita si tocmai din acest motiv unele personae evita sa-si petreaca timpul liber la tara. Casele din zona rurala dispun de incaperi spatioase si aerisite dar, datorita stilului rustic de amenajare, unele dintre ele par lipsite de confort.

Si o casa veche din zona rurala poate avea stil si eleganta, si poate dispune in acelasi timp de tot confortul de la oras. Puteti da o noua “infatisare” casei folosind obiectele vechi, traditionale, gasite la fata locului sau schimband total aspectul rustic al acesteia folosind obiecte de decor actuale, moderne.

Dar o casa situata in mijlocul naturii cere sa fie amenajata cu elemente cat mai naturale. Prin urmare, paleta cromatica specifica unei astfel de amenajari este formata din nuante pamantii, iar mobilierul este realizat din lemn, fara prea multe ormanente. Atat tavanul cat si pardoseala au la baza o structura din lemn masiv care, daca nu sunt deteriorate, este indicat sa nu le schimbati.

Ferestrele dispun de rame din lemn vopsite cel mai des in alb. Nici in privinta acestora nu puteti face prea multe modificari avand in vedere ca termopanul nu corespunde cu stilul architectural al casei. Insa puteti sa dati putina culoare ramelor din lemn alegand o nuanta in ton cu draperiile si cu perdelele. Cele mai multe schimbari le puteti face insa in randul mobilierului si al decoratiunilor. Mobilierul deja existent poate fi reconditionat sau poate fi inlocuit cu unul din categoria “mobilierului clasic”. Realizat din lemn masiv acesta vine in contrast cu podeaua si cu tavanul, iar rezultatul este unul elegant si impunator.

Cum fiecare detaliu conteaza in amenajarile interioare nu neglijati obiectele de decor. Pernutele decorative pot avea un aspect vintage daca folositi un material gros, de sac, corpurile de iluminat facute din sarma si acoperite cu material textile pot fi integrate usor in decor iar cateva vase de flori realizate din betisoare vor anima incaperea. Pentru a crea o tranzitie lina intre interior si exterior amenajati o terasa sau o veranda. De asemenea, pentru a castiga spatiu, transformati podul casei intr-o camera de oaspeti, camera pentru copii, dormitor sau intr-un spatiu de relaxare.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro

Comentarii:

ripouwye postat pe 04 Ianuarie 2017
pettypyt
Hello!

pptireuo postat pe 03 Ianuarie 2017
iuieutyy
Hello!

ywwywpip postat pe 01 Ianuarie 2017
tryowrup
Hello!

yoriyuep postat pe 30 Decembrie 2016
rwterure
Hello!

oeteuipt postat pe 29 Decembrie 2016
wuuiwpue
Hello!

ryoewtpt postat pe 28 Decembrie 2016
ewwtreit
Spot on with this writeup, I actually believe this website needs a great deal more attention. Ill probably be returning to read through more, thanks for the info! gcdkdfadeekb

XJJaHh3AN2hx postat pe 02 Septembrie 2013
jfiLim7Tiz1
Multumesc frumos;)Foarte tare post-ul:D, nu o sa murim fara tine insa te-am vrea cu noi, sa ne imubcuri zilele cu post-urile tale super witty and smart and honest and...as putea continua la infinit.Tocmai am lansat the dress line, finally on the site, cand ai timp sa imi spui your honest opinion:)o vara frumoasaxx

Razvan postat pe 22 Mai 2013
terasa
cum fac sa imi amenajez o terasa dupa o imagine pe care am vazut-o intr-o prezentare pe site-ul dumneavoastra ?