Congres

Soi de piersic romanesc, relativ recent introdus in cultura.
Are fructe mari, de forma sferica usor turtita lateral. Culoarea fructelor este alb-galbuie acoperita cu rosu sangeriu pe 2/3 din suprafata, cu dungi rosii carminii si lenticele albe.
Pulpa alb-galbuie, cu infiltratii de rosu slabe in jurul samburelui, este foarte suculenta cu un gust bine echilibrat.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.

Comentarii:

HkANpgTNSnrO postat pe 07 Iunie 2012
roSVdswtGE
Am avut si eu mai demult ceai loseod dupa cum spui tu, de la Twinings. E foarte bun insa imi vine putin peste mana sa ma duc la Mega Image ( pentru ca doar acolo si la Gima am vazut ) si de aceea iau de la Carturesti : este practic in drumul meu spre facultate. Cat despre French Press, ai dreptate. Exista desigur si moduri scumpe de a face ceai insa ma gandesc ca atat timp cat imi place cum iese ceaiul dupa modul in care il fac eu ( at minimum costs, adica ) nu vad de ce sa arunc cu banii pe fereastra in plus, mereu vad cate o carte pe care vreau sa o cumpar