Cum sa marim vizual o baie mica cu ajutorul placilor de ceramica

Amenajarea unei bai de mici dimensiuni poate fi uneori dificila. Un spatiu redus nu ne permite sa ne punem in aplicare toate ideile de design. Trebuie sa alegem cu atentie schema de culori si mobilierul pe care dorim sa-l integram in decor.

De asemenea, trebuie sa minimizam utilizarea accesoriilor sau a altor obiecte, pentru a evita aglomerarea. Desi pare dificil, o baie mica poate fi foarte simplu de amenajat. Poate fi transformata intr-o incapere pe cat de functionala, pe atat de agreabila.

Uneori este suficient sa ne concentram pe un singur elememnt pentru a face schimbari majore. Placile de ceramica sunt nelipsite din decorul unei bai, astfel, ne putem indrepta atentia asupra acestor elemente pentru a face camera sa para mai spatioasa.

Prin alegerea unui model drept de gresie, putem crea iluzia de spatiu. De asemenea, inlocuirea faiantei cu una noua, cu un design mai interesant, poate fi o solutie low-cost pentru a imbunatati aspectul baii.

Astazi exista foarte multe modele de placi ceramice, foarte frumos ornamentate, incat este practic imposibil sa nu gasim culoarea si modelul potrivit, care sa se integreze cat mai bine in decorul baii. Dar nu orice model poate crea iluzia de spatialitate. Pentru a va ajuta sa depasiti aceasta problema, mai jos sunt cateva idei care sa va ajute sa creati un aspect mai spatios al baii.

Primul lucru pe care trebuie sa il luam in considerare este tipul placilor pe care le vom utiliza. In prezent, gresia se gaseste in toate formele, si este facuta din diferite materiale. Proprietarii prefera placile ceramice, deoarece acestea sunt functionale si foarte convenabile la pret. Cei care doresc sa aiba o gresie robusta, placile de sticla reprezinta o buna alegere. Mozaicurile sunt de asemenea perfecte, deoarece acestea sunt rezistente la apa.

 Pentru a castiga vizual spatiu, folositi o gresie de culoare deschisa. Placile ceramice in culori deschise vor reflecta lumina, astfel si spatiul va capata noi dimensiuni. Puteti utiliza oglinzi si un iluminat corespunzator pentru a face spatiul mai eficient. Deoarece un design cu mozaic este mult mai apreciat astazi, puteti folosi acest model si in baie. Mozaicul va ofera o optiune mai creativa, de cele mai multe ori pentru decorul unei bai mici se alege un model simplu din placi de ceramica.

Folositi aceeasi schema de culori pentru placile de ceramica, pentru a crea un aspect general interesant. Tema poate fi diferita, dar asigurati-va ca folositi aceeasi culoare. Aceeasi culoare va crea un efect de profunzime, iar baia ta va parea fara sfarsit.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro

Comentarii:

sobDkvBmXss postat pe 02 Septembrie 2013
H50WIzq2SnjI
Det ste4mmer. Vi har bara valt att inte ne4mna dem i blegogn men ne5gon fre5gade och vi ville ju inte ljuga. Ne5gon skrev att jag inte fick kalla blegogn Milf of sweden ff6r att jag inte har barn, men som maken se4ger, namnet e4r ju inte taget ur luften direkt. Se5 Ja, vi har barn

eQTCmxc23i postat pe 22 August 2013
Qu8gPYKnJdxn
capitanul spune:Ce2nd vezi capete ate2t de vrietg eenzestrate de la natură, eence2t nu sunt een stare a eenţelege cel mai simplu adevăr, capete een care, ca een nişte oglinzi rele, totul se reflectă stre2mb şi een proporţii pocite, făce2ndu-şi complimente unul altuia si numindu-se LIBERALI,ai dispera daca n-ai sti ca peste 2 ani peste aceste genii contemporane peste balamuc si puscarie se v-a asterne uitarea pe care o merita din plin

Xz0xxiY9 postat pe 22 August 2013
KwLQYZXBA
cente2i mi-am dat palme, că am calculator nou cumpărat acum vreo 2 luni. Apoi am văzut că oftera e pentru „clienţii individuali (de ex., utilizatori casnici, studenţi şi pasionaţi)”, deci nu chiar orice calculator cumpărat een .ro și am respirat.Altfel, oftera e chiar cool. Te face să te ge2ndești să-ți iei acum repejor un sistem nou.

ogsiLU3n postat pe 22 August 2013
MBD5p90iI
cente2i mi-am dat palme, că am calculator nou cumpărat acum vreo 2 luni. Apoi am văzut că orfeta e pentru „clienţii individuali (de ex., utilizatori casnici, studenţi şi pasionaţi)”, deci nu chiar orice calculator cumpărat een .ro și am respirat.Altfel, orfeta e chiar cool. Te face să te ge2ndești să-ți iei acum repejor un sistem nou.

sdYA5VJboiC postat pe 22 August 2013
7s5W2ItSSq
Am scris ca și cum aș fi citit articolul + unele copmletări. Poți privi ultimul meu reply meu ca pe o carte-broșură, ediția Reader's Digest. Adicătelea un soi de rezumat. Dăm cu be2ta een baltă, după care o dăm cotită cu m-am exprimat greșit ? Ce e spus, e spus. Nu m-am obosit să memorez nimic. După ce faci maraton de instalare a win-ului pe 30 de stații, cam eenveți poezioara . Și nu se putea folosi un cd/stick/-insert medium here de instalare automatizată erau toate calculatoare diferite.Windows-ul de pe msdnaa eel poți activa de 5 ori (cred), cu condiția ca toate activările să fie făcute pe aceași stație. Știi tu, vechea problemă cu băgatului piciorelor/salvat neuronii de la moarte sigură și reinstalat win-ul.@Meekuu: win versiune eth0? Amuzant. )

XvXONsvpH postat pe 22 August 2013
PcmMbQ1F92
Am scris ca și cum aș fi citit articolul + unele colmeptări. Poți privi ultimul meu reply meu ca pe o carte-broșură, ediția Reader's Digest. Adicătelea un soi de rezumat. Dăm cu be2ta een baltă, după care o dăm cotită cu m-am exprimat greșit ? Ce e spus, e spus. Nu m-am obosit să memorez nimic. După ce faci maraton de instalare a win-ului pe 30 de stații, cam eenveți poezioara . Și nu se putea folosi un cd/stick/-insert medium here de instalare automatizată erau toate calculatoare diferite.Windows-ul de pe msdnaa eel poți activa de 5 ori (cred), cu condiția ca toate activările să fie făcute pe aceași stație. Știi tu, vechea problemă cu băgatului piciorelor/salvat neuronii de la moarte sigură și reinstalat win-ul.@Meekuu: win versiune eth0? Amuzant. )

oWpEe4eh postat pe 22 August 2013
oveVfqOmI
Am scris ca și cum aș fi citit articolul + unele cplemotări. Poți privi ultimul meu reply meu ca pe o carte-broșură, ediția Reader's Digest. Adicătelea un soi de rezumat. Dăm cu be2ta een baltă, după care o dăm cotită cu m-am exprimat greșit ? Ce e spus, e spus. Nu m-am obosit să memorez nimic. După ce faci maraton de instalare a win-ului pe 30 de stații, cam eenveți poezioara . Și nu se putea folosi un cd/stick/-insert medium here de instalare automatizată erau toate calculatoare diferite.Windows-ul de pe msdnaa eel poți activa de 5 ori (cred), cu condiția ca toate activările să fie făcute pe aceași stație. Știi tu, vechea problemă cu băgatului piciorelor/salvat neuronii de la moarte sigură și reinstalat win-ul.@Meekuu: win versiune eth0? Amuzant. )

BznH9rEpD postat pe 22 August 2013
JdoSFPHc
Am scris ca și cum aș fi citit articolul + unele comepltări. Poți privi ultimul meu reply meu ca pe o carte-broșură, ediția Reader's Digest. Adicătelea un soi de rezumat. Dăm cu be2ta een baltă, după care o dăm cotită cu m-am exprimat greșit ? Ce e spus, e spus. Nu m-am obosit să memorez nimic. După ce faci maraton de instalare a win-ului pe 30 de stații, cam eenveți poezioara . Și nu se putea folosi un cd/stick/-insert medium here de instalare automatizată erau toate calculatoare diferite.Windows-ul de pe msdnaa eel poți activa de 5 ori (cred), cu condiția ca toate activările să fie făcute pe aceași stație. Știi tu, vechea problemă cu băgatului piciorelor/salvat neuronii de la moarte sigură și reinstalat win-ul.@Meekuu: win versiune eth0? Amuzant. )

XmbCa6c8W postat pe 20 August 2013
kvRGCi5M6Tc
Am scris ca și cum aș fi citit articolul + unele cmelpotări. Poți privi ultimul meu reply meu ca pe o carte-broșură, ediția Reader's Digest. Adicătelea un soi de rezumat. Dăm cu be2ta een baltă, după care o dăm cotită cu m-am exprimat greșit ? Ce e spus, e spus. Nu m-am obosit să memorez nimic. După ce faci maraton de instalare a win-ului pe 30 de stații, cam eenveți poezioara . Și nu se putea folosi un cd/stick/-insert medium here de instalare automatizată erau toate calculatoare diferite.Windows-ul de pe msdnaa eel poți activa de 5 ori (cred), cu condiția ca toate activările să fie făcute pe aceași stație. Știi tu, vechea problemă cu băgatului piciorelor/salvat neuronii de la moarte sigură și reinstalat win-ul.@Meekuu: win versiune eth0? Amuzant. )