Decoratiuni de primavara - tendinte 2010

Decoratiunile de culoarea liliacului si cele verzi de nuanta teiului sunt de ultima ora. Tot la mare cautare sunt modelele cu flori si flutrasi.

Nu mai este mult pana ce iarna rece va fi rapusa de primele raze ale soarelui, pana ce primele narcise isi vor face loc printre bulgari de pamant si ne vor aduce anotimpul cald, anotimpul renasterii.

Ce fel de decoratiuni sa folositi pentru casa si gradina, care sunt tendintele din 2010 si ce culori sunt foarte moderne anul acesta veti afla in continuare din articolul InCasa.ro.

Culori in voga: culoarea liliacului si cea a teiului
In aceasta primavara, ca si pana acum de altfel, la moda sunt tonurile pastelate, insa pe langa acestea predominante sunt cele ale liliacului si ale teiului. Prin urmare, in magazine se gasesc fete de masa, vaze, decoratiuni din ratan (gheme), materiale din organta, lumanari si multe altele in aceste doua culori. Si nuantele de roz deschis in combinatie cu alb sunt la mare cautare: fete de masa, invelitori pentru perne, pietre decorative, etc.                     

Culorile clasice ale primaverii: galben, verde si portocaliu
Pe langa culorile pastelate denumite mai sus, nuantele clasice nu se demodeaza: galbenul tare, verdele proaspat dar si portocaliul. In magazine se pot gasi o multime de accesorii decorative in aceste culori vesele si care aduc bunadispozitie in casa. Culoarea roz este de asemenea din ce in ce mai prezenta.

primavara primavara primavara

Idei pentru locuinta
Pe langa accesoriile acum la moda sau cele clasice, culorile vii si puternice, putem aduce primavara in locuintele noastre si prin modelele cu flori si fluturasi. Cumparati flori de primavara, lalele sau primolesi raspanditi-le in casa. si decoratiunile de perete in forma de flori sau fluturi sunt foarte apreciate.

Lumanari nu doar de Craciun
Lumanarile nu reprezinta decoratiuni care sunt folosite numai de Craciun, din contra. Acest accesoriu de ceara este in primavara anului 2010 mai utilizat decat oricand. Achizitionati lumanari in cele doua culori de baza anul acesta - mov si verde - si asezati-le intr-un loc deosebit din incapere, chiar si intr-un bol de nisip. O alta varianta ar fi lumanarile plutitoare asezate intr-un bol cu apa si petale de flori.

Imaginatia dvs. nu trebuie sa aiba limite in ceea ce priveste decorarea, incercati tot ce va place!

Idei decorative pentru gradina
Ceea ce este valabil pentru locuinta se potriveste perfect si in gradina. Decoratiunile cu flori si fluturasi reprezinta tendintele numarul 1. Atarnati de poarta gradinii sau de gardulet o coronita din flori artificiale. Fluturasii (de exemplu din lemn sau material sintetic) pot fi prinsi de crengile inca goale ale tufisurilor sau ale ramurilor, astfel gradina devine mai colorata.

Foto: 1, 2, 3

InCasa.ro

Comentarii:

xnpGaxcFRwlKHcl postat pe 21 Octombrie 2012
CfFGdszIEj
Mi-am recuperat laouuptuupl. Si pot sa-ti vad pozeleeee :D Happy, happy, happyyyy. Cu siguranta ca Anda s-a suparat grav pe tine si ti-a dat si un ignore pe mess ca sa te inveti minte, asa :))))Sunt superbe bretarile. In special lorile 3, 5, 7 si 8 :DPuuup! :*