Decoratiuni pentru masa de Anul Nou

Aproape fiecare familie organizeaza de revelion o petrecere acasa sau merge in alta parte pentru a putea fi alaturi de prieteni la trecerea dintre ani. Un lucru este cert: decoratiunile pentru aceasta sarbatoare deosebita trebuie sa fie cat mai fastuoase, cat mai marete.

Puteti pregati incaperea in care veti petrece si totodata masa cu confeti, multe culori, ghirlande, care se pot gasi foarte usor in orice magazin. In cazul in care mancarea este sub forma unui bufet suedez, servetelele, fata de masa si restul accesoriilor ar trebui sa aiba cat mai multa culoare. In fond, in prim plan trebuie sa stea dansul, doar suntem la o petrecere.

Nu oricui ii place o masa incarcata, plina de culori si mici decoratiuni. Multi dintre noi ne dorim ceva elegant, ceva deosebit. Astfel, putem renunta la confetii si ghirlande, dar trebuie sa tinem cont ca masa trebuie sa fie altceva, nu ceva obisnuit, banal, trebuie sa lase invitatilor o impresie foarte buna.

deco revelion

Combinatia dintre rosu si auriu, eventual panglici aurii cu pietricele stralucitoare, o fata de masa rosie, servete asortate, ar intregi tabloul si i-ar da o nota eleganta si nobila. Cireasa de pe tort din punct de vedere ornamental ar fi meniurile rosii cu scris auriu.

In primul rand, cand planificati o petrecere trebuie sa aveti in vedere tema acesteia, abia apoi sa treceti la alegerea culorilor decorative si la tipul materialelor. Foarte cautate sunt in ziua de azi decoratiunile din hartie.

In cazul in care doriti sa dati un plus de eleganta decorului, atunci culorile predominante ar trebui sa fie negru si auriu.  Un efect deosebit este redat si de alb, daca este pus in valoare de culorile celorlalte ornamente.

InCasa.ro

 

Comentarii:

eISDuOKgAlWgs postat pe 19 Iulie 2012
uzrZPAsZOQNGm
More posts of this quality. Not the usual c***, plaese