Fantanile de interior

Fantana interiorDaca iti doresti un decor cu adevarat unic, cu care sa-ti impresionezi in mod placut oaspetii, cea mai buna alegere este montarea unei fantani de interior in camera pe care vrei sa o amenajezi.

 

Acest element de "extravaganta" poate fi montat in orice camera (mai putin in camerele cu functinalitate practica precum: baia sau bucataria) si nu numai ca da un plus de originalitate incaperii, oferind o atmosfera placuta, dar contribuie in mod evident la imbunatatirea sanatatii fizice si mentale, regland gradul de umiditate al incaperii si intretinand o ambianta calma, linistitoare.

 

Confectionate din cele mai diverse materiale, precum: otel inoxidabil, cupru, tuf vulcanic, piatra naturala sau artificiala, ceramica, sticla si chiar materiale plastice, aceste fantani au dimensiuni variabile, fiind turnate sau modelate conform unei palete largi de tehnologii. Cele de dimensiuni mari pot include diverse accesorii: lampi subacvatice sau de exterior cu lumini colorate, statice sau dinamice, dispozitive electronice de producere a sunetelor cu efect linistitor etc.

 

Desi in Romania fantana de interior poate fi considerata inca un capriciu, un moft artizanal, in unele tari, cu mentalitati si culturi diferite, precum: Japonia, SUA, Canada, China sau Rusia, ea a depasit demult acest stadiu, devenind o adevarata industrie. Spre deosebire de alte obiecte de decor, fantanile interioare "echipate" in cele mai diverse moduri, sunt capabile sa influenteze pozitiv atat starea de sanatate, corporala sau mentala, cat si nevoia de frumos a omului.

 

Daca ai dubii in alegerea unei fantani de interior ca element component al camerei tale gandeste-te ca nu obiectul in sine este important, ci tipul de energie pe care il reprezinta. Apa, unul ditre cele 5 elemente fundamentale din natura, atrage prosperitatea si norocul locuitorilor casei, iar in arta Feng Shui apa curgatoare activeaza energiile chi si pastreaza umiditatea atmosferei.

 

Si daca tot nu esti pe deplin convins, iata cateva argumente practice: fantanile de interior sunt usor de instalat si de intretinut, sunt foarte durabile si din punct de vedere estetic, efectul este garantat.

 

www.incasa.ro

14.05.2008

 

Comentarii:

vwTjbAQIUJiWynwnMV postat pe 18 Februarie 2012
NmophCqdUVuVPJdIzK
corect nu e niveoe de asteptare ar avea acelasi rezultat ca numararea infinitului: o enorma plictiseala si un sentiment de risipa de efort ca sa dam si o nota de optimism, sa mai zicem ca cele de mai sus, inclusiv declaratia lui dobro , ar fi valabile cu adunatura actuala de politicieni so help us God !

nisipeanu rodica postat pe 16 Februarie 2009
fantani
Ma interseaza ce modele de fantani de iointerior aveti si daca pot primi pe mail molelele si preturile lor.Mentoinez ca suntem in curs de amenajare un restaurant unde dorim instalarea unei fantani.