Fasonarea de otel beton

Avantajele metodei automatizate de fasonare a otelului beton fata de cea manuala sunt:
- scurtarea termenului de executie a constructiei cu 50%, prin inlocuirea muncii manuale, si a montajului la santier;
- nu exista abateri la executia seriilor mari de repere identice;
- diversitate foarte mare de pana la 100 forme de etrieri si indoire tridimensionala;
- indoirea barelor de OB sau PC de grosimi de pana la 36 mm si debitare pana la diametrul de 50 mm fara aschiere, ceea ce este imposibil de realizat manual;

Procedura este cat se poate de simpla. Dupa primirea planurilor casei sau a extrasului de armaturi pentru casa, inginerii nostrii, introduc si reprioecteaza elementele pe computer, transmit informatiile catre masinile cu comanda numerica prin retea sau prin scanarea codului de bare de pe etichetele speciale.
Masinile realizeaza masurari cu precizie foarte mare si trec la executia elementelor de armatura cu o viteza medie de 1 etrier la 2 secunde.
Aceste elemente se livreaza ca atare grupate sau montate sub forma de carcasa, stalp, grinda, sambure, buiandrug, etc. Indiferent de forma, livrarea se face grupat si cu etichetat individual cu detalii despre element, pozitia acestuia in ansamblu si in plan, materialul, greutatea, unghiuri de indoire si altele.

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

eGeVooHVRwOsgUMlx postat pe 24 Octombrie 2011
ynlbuAgcJRVC
Holy concise data baamtn. Lol!

marin postat pe 28 Februarie 2010
armare si cofraj fundatie
am de ex.o fundatie de42 metri liniari grosime 25 c.m inaltime 1,20 dintre care 80 cm in pamint 40 deasupra solului,asta ar insemna ex. a vreo 200 de etrieri montat pe pzitie, cofrat, asigurat cofraj+turnat beton adus cu cifa.Citi bani sa negeciez cu proprietarul.Multumesc daca i,mi rasp. cineva.MARIN

george postat pe 15 Iunie 2009
fasonare otel
dar tot trebuie un meserias sa lege in santul de fundatie