Fillette

Este un soi de piersic inclus in sortimentul nostru de perspectiva.
Fructele sunt mijlocii, sferice, usor asimetrice, galbene, rumenite cu rosu viu pe majoritatea suprafetei, cu dungi de un rosu mai intens.
Pulpa de culoare galbena, cu infiltratii puternice de rosu langa sambure, este de calitate mediocra Maturitatea de recoltare la sfarsitul lunii iunie, si se numara printre cele mai timpurii soiuri de piersic cu pulpa galbena.

Comentarii:

qsbmbFPJBAcyonZ postat pe 15 August 2012
aYkWLKlRRPM
n-am avut decat oja de la flormar si sunt de acord cu cozicunla ta: e o copiuta mediocra, poate satisface la o adica un color craving dar nu are nimic extraordinar. nu stiu daca stau chiar asa de rau la capitolul chimicale totusi, mi se pare ca pe sticluta scria ca nu contine toluen si formaldehida (daca-mi amintesc bine).partea cu fardurile nu mi-a sunat rau deloc, ma bucur sa citesc si reviewuri despre marci ieftine si care se gasesc usor in ro. netul geme de swatchuri nyx sau mac dar de-alde flormar sunt mai putin documentate, uneori pe nedrept. incerc sa-mi fac si eu curaj zilele astea sa scriu despre niste farduri golden rose care m-au surprins placut.