Fotoliul Bean Bags sau "sacul de fasole"

Cum multe lucruri se schimba in decursul anilor, tot atatea raman neschimbate. O piesa de mobilier aflata in tendintele anilor ’60-’70 este si astazi prezenta in locuintele multora dintre noi. Este vorba despre fotoliul Bean Bags.

Confortabile, usoare si pline de culoare, aceste fotolii sunt in principiu saci umpluti cu bilute din polistiren expandat. Fotoliile sunt durabile si sunt concepute special pentru a maximiza confortul utilizatorilor. Denumirea “bean bags” provine din engleza si se traduce "sac de fasole".

Va intrebati cum a reusit acest “sac” sa reziste in timp, si sa faca parte din decorul caselor noastre si astazi? Poate datorita simplitatii sale si a confortului oferit, sau datorita versatilitatii si a usurintei de utilizare, sau pentru ca ne place pur si simplu.

Cu un design dragut si practic, fotoliul bean bags poate deveni piesa de rezistenta a camerei, si poate oferi, de asemenea, sentimentul de confort si lux in acelasi timp. Fotoliile bean bags de inalta calitate sunt potrivite pentru interiorele moderne, si pot fi o alternativa eleganta la scaunele traditionale voluminoase.

Avand o greutate ce variaza de la unul la cinci kilograme, acestea ocupa putin spatiu si pot fi usor de mutat dintr-o camera in alta. Gasit initial in forma de para, sfera si de perna, clasicul “sac” a inceput sa ia de-a lungul timpului forma de fotoliu, la care se poate diferentia sezutul si spatarul. Daca doriti sa achizitionati un astfel de fotoliu, trebuie sa luati in calcul materialul din care este confectionat, design-ul si dimensiunea acestuia.

Uneori, nu materialul este cel important, ci calitatea tesaturii. Materialul de inalta calitate trebuie sa fie durabil si rezistent la frecare, in caz contrar, acesta ar trebui inlocuit foarte des. Nu sunt putine cazurile in care oamenii cumpara o piesa de mobilier fara a lua in considerare si stilul de amenajare al camerei. Deci, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va asigurati ca fotoliul se potriveste decorului din camera pe care doriti sa o amenajati. Design-ul si culoarea fotoliului determina daca acesta completeaza sau nu design-ul interior.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro