Gradina ta Rustica

 

Frumusetea gradinilor de la tara ne va fermeca intotdeauna. Si gradina ta simpla poate dobandi un aer rustic daca ajuti naturaletea sa se instaleze in aici.

Orice gradina rustica trebuie sa se bucure de efectul binefacator al apei.  Daca veti pune fantani si traditonalele pompe de scos apa, gradina va avea un farmec aparte.

Ceea ce ar fi ideal in gradina este un sezlong din lemn, ca sa te poti odihni dupa a zi obositoare la serviciu. Ca sa fie un dcor si mai relaxant, va puteti inconjura de flori asezate pe suporturi facute din ramurile unui copac.

Alege sa-ti decorezi gradina cu figurine din animale, cosuri de paie, stropitori, galeti zincate si ghivece de lut. Poti realiza decoruri deosebit de frumoase doar cu putina imaginatie.

Daca bunicii tai au pe la tara o caruta pe care se gandesc sa o arunce, nu-I lasa. Aceasta poate reprezenta un dcor impresionant intr-o gradina rustica daca e vopsita si umpluta cu flori. Ideale pentru imbracarea acesteia sunt plantele curgatoare(muscate, surfini), care vor imbraca frumos locurile inestetice.

Comentarii:

KH7iNaiFZ38 postat pe 01 Septembrie 2013
O88wzaBhhLH
LarisaMultumesc pentru rapunss, Ada! da, am furat multe idei, reusesc s o fac sa doarma la pranz mai mult de 5 minute dupa ce fac baie cu ea si asta e doar un exemplu: )! Grouponul e altul.. si voiam sa te intreb, au bagat azi din nou sedintele la Baby Gim, v au fost de folos? Merci mult! Poza cu Valeria? sigur dar.. cum? unde le as putea pune ca sa le vezi?! scuze, sunt cam nepriceputa Ah de fapt.. pot sa iti cer prietenia pe facebook? voiam de mult sa le rog pe Delia (G) si pe Agnes (N)sa imi dea recomandare pentru asta: ))) May I may I please???: ))