Grand Designs Live, 10-12 octombrie 2008

Anul acesta Grand Design Live va aduna laolalta cei mai se seama expozanti in materie de design interior si exterior (case si gradini). Evenimentul va fi gazduit de catre Centrul National Expozitional (The National Exhibition Centre) din  Birmingham, una dintre cele mai solicitate locatii din Marea Britanie, unde au loc aproximativ 180 de expozitii anual. Editia, ce se va desfasura in perioada 10-12 octombrie, va include, pe langa prezentarea unor produse din domeniul constructiilor si al design-ului, sustinerea de seminarii interactive, acordarea de sfaturi one - to - one de catre experti in domeniu si un lant de restaurante puse la dispozitia vizitatorilor pe toata perioada evenimentului.

 

Seminariile vor fi sustinute de vorbitori celebri si de experti in domeniu, care vor prezenta diverse informatii referitoare la cele mai importante aspecte din industria constructiilor si a designului contemporan, de la materialele eco la cele mai noi tehnologii.

 

Toate aceste seminarii vor fi mediate de catre Max Fraser, jurnalist si autor al unor ghiduri si publicatii din domeniul designului. In fiecare zi dintre cele 3, de vineri pana duminica, vor fi sustinute cate 5 seminarii, dintre care: Best (Eco) Footprint Forward; Grand Designers: Living the Dream; Don't Move, Improve; A Fresh Approach To Garden Design; How To Manage A New Build With A Full Time Job; Eco Interiors etc.

 

Pretul biletelor variaza intre 13 si 18 lire, iar rezervarile pot fi facute atat prin telefon cat si online, accesand urmatoarea adresa  aici

 

Grand Designs Live este, deja, un eveniment binecunoscut atat la nivel national, cat si la nivel international, editia din mai de anul acesta fiind difuzata live pe Canalul 4 de televiziune.

           

Pentru mai multe informatii si detalii puteti consulta site-ul oficial al expozitiei aici

 

www.incasa.ro

 

 

Comentarii:

DjnznvXePUYGVkwjM postat pe 25 Februarie 2013
iEZtaluVAcvlXZ
Nu prea poti, asa e ma uit la varul tatlui meu, piturocl Eugen Tautu ale carui picturi impodobesc cladirile din Bordeaux, din Cluj, din Sibiu si care cu toate astea este aproape necunoscut in Romania. Ba mai nou l-au declarat mort paginile de specialitate din tara. O mizerie!Dar revenind la Nea Brancusi din cate stiu inainte de moartea sa i-a donat prin testament statului francez toate lucrarile sale de arta!Romanica ar trebui sa se intrebe de ce?! De ce se comporta astfel cu cei care nu merita asemenea tratament? Si exemplele sunt nenumarate!black leviathan zice să-i citim articolul