Iarna isi pune amprenta pe amenajarea locuintei

amenajare iarnaExista oameni care iubesc temperaturile ridicate, soarele, vremea frumoasa si se simt inconfortabil cand frigul, vantul, ploaia si ninsoarea pun stapanire pentru cateva luni. Sunt insa si persoane care se simt minunat in timpul iernii, iar acest lucru se vede in tot ceea ce ii inconjoara. Emana veselie, energie, buna dispozitie.

Aceste persoane folosesc nuantele clare si contrastele impresionante. Tonurile sterse nu sunt pe pe placul acestora, din contra, vom regasi in locuinta culori precum negrul intens si albul ca zapada in combinatie cu nuante specifice ghetii. De regula stilul care isi pune amprenta pe amenajarea incaperilor este cel modern.

Cei care prefera anotimpul geros recurg la multe detalii decorative, cu ajutorul carora isi impodobeste intr-un mod creativ locuinta. Florile cu tulpina lunga, aranjate in vaze mari, oglinzile supradimensionale si tablourile in rame mari, sculturile din gradina sau la intrarea in casa sunt doar cateva din accesoriile tipice acestora.

Formele dreptunghiulare sunt specifice acestui stil de amenajare, tipic iernii. In dormitorul generos din punct de vedere al spatiului, peretii sunt imbracati in tapet cu forme decorative in canturi. De asemenea, camera de zi poate sa arate astfel: un perete zugravit in culoarea lamaii, o canapea bleu marin cu perne decorative albe ca neaua. De asemenea peretii albi sunt decorati cu ajutorul pieselor de mobilier de un rosu aprins, in centru ilncaperii este o masa  din sticla sau din marmura si scaune tapitate cu perne rosii.

Stilul de amenajare al bucataria specifica tipului de persoane care iubesc iarna este de asemenea unul foarte interesant. Astfel aici vom regasi mobilier in tonuri de albastru, o masa alba, un frigider si un aragaz din otl inoxidabil. Iar pentru ca atmosfera sa fie mai destinsa, se folosesc diverse accesorii decorative in culori contrastante.

Culorile preferate ale acestor persoane si care pot fi remarcate si in locuinta sunt urmatoarele: verdele tare, gri-albastrui, roz cu tenta de gri, violet si galben. Aceste culori sunt pastelate si stralucesc la fel ca un cristal de gheata atunci cand bate soarele pe suprafata acestora.

Pentru o imagine armonioasa a incaperilor, pe langa culoare si elemente decorative, trebuie avuta in vedere si alegerea materialelor. Astfel, acestui stil de amenajare i se potrivesc stofe tari, groase, dense, precum taftaua.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

C09u4eyQ postat pe 01 Septembrie 2013
lN0l3pSL
Incerc sa repet ce-am spus si la celalalt acirtol: totul este aproape perfect mai putin o parte din muzica si publicul atras de ea.Nu vrem dnb, minimal, "deep", techno, house si alte bulls...turi, nu vrem minimalisti si hipsteri obositi (nu dau nume dar se stie la cine ma refer).Vrem ambient, chill-out, dub, IDM, trip-hop, abstract hip-hop si in general cam orice baga Dan Basu. Merge si orice e psy, daca e s-o luam asa. Si dupa cum a zis un alt utilizator, merge si ceva mai old-school: Pink Floyd, Depeche Mode etc. Dar astea-s doar gusturile mele, na.

qwdDdcvBQhpR postat pe 02 Iulie 2013
NaWSuhoaObKJ
No question this is the place to get this info, thnkas y'all.

pgMfDoBR postat pe 04 Decembrie 2011
tElBGwPqPygE
I went to tons of links bfoere this, what was I thinking?