Instalatia termica proprie

Ea ne permite sa ne planificam consumurile atunci cand bugetul ne cere, dar si sa avem confort atunci cand ni-l dorim, fara sa mai depindem de altii.

Calculul termic pentru alegerea centralei si a radiatoarelor (caloriferelor), dar si dimensionarea corecta a instalatiei, sunt foarte importante.

Robinetii termostatati si termostatul de ambianta au de asemenea un rol foarte important pentru obtinerea unor consumuri reduse de combustibil.

In concluzie pledoaria pentru o centrala proprie poate continua cu nenumarate argumente insa doar beneficiarul poate decide exact ce s-ar potrivi propriului ambient.

Daca ne dorim costuri si mai mici, atunci vom corela o centrala proprie cu o izolatie termica cat mai eficienta si cu o tamplarie cat mai etansa.

Daca vom reusi sa conservam caldura, economia facuta va fi substantiala.

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

inventator postat pe 18 Ianuarie 2010
*Noutati
instalatii de incalzire centrala cu cazane pe comb. solid cu tiraj natural sau asistate de calculator,si gazeificare, cazane cu combustilbil lichid sau gaze /pe injector, siteme solare pt .ACM.si aport la caldura pt. VILE , PENSIUNI,sau case normale. instalatiile din interior se executa numai din cupru si calorifere de actualitate , oferim si echilibrare inst. termice vechi, modernizari la cele existente.Oferim in mod expres instalatii de calitate cu o deosebita eficienta termica si hidraulica folosind Acumulator termic pt. marire randament termic dar si supra temperatura fie din pana de curent sau supraincarcare cu lemne, indiferent de situatie; NU poate genera ABUR folsind acest sistem de protectie , BA chiar mareste cantitatea de caldura culeasa din aceeasi cantitate de comb. folosit normal si cu valori mai ridicate pe TUR si RETUR