Invelitori Gerard

Producatorul neozeelandez Ahirofiing Limited, liderul mondial in producerea tiglelor metalice texturate, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu, este prezent de mai bine de 2 ani de zile in Romania prin partenerul sau Final Construct srl. Reprezentant la nivel inalt in domeniul invelitorilor, firma romaneasca a promovat invelitorile de inalta calitate Gerard.

Durabile si sigure in toate starile
Suprapunerea etansa a profilului Gerard cat si sistemul de prindere in plan orizontal face ca invelitorile Gerard sa reziste cu succes la precipitatii abundente, furtuni si grindina. Termenul de garantie certificat de producator este de 50 de ani in sistem.

Rezistenta la cutremure
Sunt nenumarate performantele de rezistenta ale invelitorilor Gerard in conditii de cutremur, in contrastanta cu cladiri invecinate care s-au prabusit datorita materialelor foarte grele folosite in componenta acoperisurilor acestora. Tiglele metalice Gerard sunt de aproximativ 7 ori mai usoare decat tiglele din ceramica sau beton.

Fabricate la standarde internationale
Producatorul AHI Roofi ng Limited este certificat ISO9001, recunoscandu-se astfel standardele sistemului de management al calitatii in mai mult de 150 de tari din intreaga lume. Aceasta certificare recunoaste angajamentul luat de Ahi Roofing pentru calitate, productivitate, costuri competitive si multumirea clientilor.
Invelitorile Gerard® adauga stil si securitate fiecarei case sau cladire comerciala.
Fiecare modul de tigle este realizat din otel acoperit cu un strat consistent de Zincalume (zinc si aluminiu), ceea ce confera o mare rezistenta in timp.
Designul traditional al tiglelor este completat cu frumusetea naturala a stratului de acoperire din granule de roca.

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

VKgIbLCGmcT postat pe 24 Noiembrie 2012
xxqgtBLFI
First thought? Bandit is a dog's name. Like, a hutning dog's name. Go on Bandit, back in there! Dead bird! Back in! Good Bandit.Second thought? At least it's a girl I feel like you can get away with more with girls.Third thought? Bandit Way. That's a suburban culdesac name. Like, I live on the corner of Jesse James Drive and Bandit Way. Oy.

nicu postat pe 09 Mai 2011
informare
imi puteti spune si mie cat ma costa sa invelesc un acoperis de 150 de metri patrati cu tigla metalica si tot ce mai ce mai tine de acoperit burlane si altele

Nory postat pe 15 Noiembrie 2010
Pretul
Sunt curios daca ati aflat pretul acelasi acoperis il am si eu si-as fi interesat de achizitionarea lui

SMIGHELSCHI postat pe 14 Mai 2009
informare
Nu inteleg de ce nu se arata si pretul pe mp. Sunt interesata de costurile unui acoperis in doua ape cu o suprafata de 130mp,jgheaburi de 33m, burlane rotunde de 36m si glafuri exterioare la ferestre de 15m. Doresc sa aflu costurile cu tot cu montaj. Cu stima si respect Smighelschi Cristina