Mobilier nou in camera copilului? Cateva sfaturi

Cand cumparati mobilier pentru camera copilului, pastrati in minte cateva aspecte. Inainte de toate patul trebuie sa fie rezistent si daca copilul primeste frecvent musafiri care sa ramana peste noapte, veti dori sa cumparati 2 paturi gemene in locul unuia dublu sau regal. Daca bugetul dumneavoastra sau marimea camerei nu permit acest lucru, luati in considerare un pat pliant sau un pat gonflabil pentru oaspeti care poate fi depozitat sub pat cand nu este folosit.

Copilul dumneavoastra va avea de asemenea de castigat avand un birou si un scaun confortabil in camera lui pentru a-si face temele sau pentru a studia. Pentru locurile ramase libere in camera, puteti lua in considerare saltele pentru pardoseala sau perne. Acestea pot fi colorate si din moment ce copiii considera sa stea sa se joace pe podea acestea sunt mult mai utile decat traditionalele scaune.

Intotdeauna lasati copilul sa va ajute sa alegeti modelul si finisajul mobilierului pentru camera lui. Daca sunt destul de mari, asigurati-va ca sunt constienti de bugetul pe care il aveti la dispozitie pentru mobila si de asemenea aratati-le practicabilitatea sau impracticabilitatea alegerii facute. Multi copii stiu foarte bine ce vor, in orice caz isi pot schimba drastic preferintele in cateva luni. Ajutati-i sa-si pastreze un echilibru in ceea ce aleg, astfel incat sa se poata adapta la nevoile lor de schimbare pe masura ce cresc.

De asemenea pastrati-va flexibilitatea la nevoile lor de schimbare pe masura ce se maturizeaza. Daca achizitionati mobilier second-hand cu furnirul vopsit, asigurati-va ca este vopsit cu o vopsea fara plumb pentru siguranta.

Jucarii

Comentarii:

bQyTlBzWGZwKNyy postat pe 22 Septembrie 2012
OWLPABoyklgXsrr
Oct30pitzi ooo, dar iată că a eenviat Lazăr ) cristina, itiuba, pana nu-ti scoti nisipu din pizda nu putem sa purtam aceasta aceasta discutie, mai ales pe blog, unde TOATA LUMEA ARE LES COAIEONS(scuza-mi germana).ti-am dat spam atunci pentru ca imi iesise o eczema in zona intima de la cat mi-am bagat pula in gura ta.cand ai sa intelegi,pisi,ca blogu asta e ca sa ne batem joc in mod oficial, nu sa demonstram ceva( nu pentru ca aspiram la catavencu sau la pitici gratis),atunci ai sa taci.pana atunci,lupta-te voioasa cu niste copii de pe net, in loc sa ai grija de plod acasa (ca sigur ai,si poate ca unu' superb,ca de-aia te-ai agravat, si in loc sa ai grija de minunea pe care ai produs-o te certi cu noi pe net,de parca ai demonstra cuiva ceva.este ca le-ai povestit si prietenilor de impertinenta noastra,mai ales a mea?realizezi cata importanta ne dai,fara sa te obligam noi? intelegi acum,cristina,draga?)

FVZSYDcmeCGFGYFJ postat pe 27 Octombrie 2011
zhYNvrySMw
Heck of a job there, it absloultey helps me out.