Modele spectaculoase de cazi de baie

In amenajarea unei bai, un rol important il joaca obiectele sanitare. Modul in care acestea sunt pozitionate influenteaza aspectul general al incaperii si contribuie in mare masura la confortul nostru.  

Atunci cand alegem obiectele sanitare pentru baie tindem sa optam pentru clasicele modele, cu toate ca acestea se gasesc pe piata in diverse forme (patrate, dreptunghiulare, rotunde). Astfel, specialistii in domeniu cauta sa surprinda prin noi modele, in forme atipice, create in special pentru spatiile moderne de locuit.

Noile dimensiuni si forme ale acestor inovatii poate schimba radical orice incapere, indiferent de stilul de amenajare al acesteia. Accentul s-a pus in special pe cea mai importanta piesa a baii, si anume, pe cada. Materialele din care sunt create acestea variaza, precum si modelele.

Un aspect unic si cu totul aparte il are cada sub forma de pantof, creatia apartinand designer-ului italian Massimiliano Della Monaca. Cada este acoperita pe exterior cu un mozaic pretios de sticla, design ce  ofera baii un aspect de lux. Cazile din lemn sunt de asemenea printre ultimele tendinte in materie de obiecte sanitare. Designerii le recomanda in amenajarea caselor moderne, cu influente de stil minimalist, asiatic sau rustic, prevazute cu bai spatioase.

Materialul din exteriorul cazii este din lemn, in timp ce in interior s-a folosit o fibra care poate stoca perfect apa. Lemnul din care acestea sunt confectionate este, de obicei, de esenta tare, care sa reziste vreme indelungata expunerii la apa. Cele mai spectaculoase sunt cele care au un design asemanator cu cel al unei barci. Un astfel de model poate fi integrat intr-un decor mediteranean sau nautic.

Designerul italian Ron Arad a reinventat cabina de dus, creand astfel un sistem multifunctional, care, datorita desingn-ului veti putea avea atat  un dus cat si o cada. Pe acelasi principiu a fost conceputa si cada creata de Gustaw Lange. Extrem de eleganta și frumosa in design, cada nu este doar un dispozitiv necesar baii, ci si o opera de arta in sine. Cu un finisaj in alb si negru, acest model de cada va permite sa aveti o imbaiere relaxanta si confortabila intr-un mod elegant.

Daca sunteti un cititor pasionat, vi se potriveste perfect cada care are atasata o mini biblioteca. Design-ul ingenios freste cartile de umezeala si asigura in acelasi timp o lectura placuta in timpul imbaierii. Astfel de modele de cazi de baie sunt tot mai mult la moda printre alegerile clientilor care doresc ceva nou si modern.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro

Comentarii:

OOaAAXD05gLM postat pe 01 Septembrie 2013
ZAxIsf7n3
Ste4mmer att jag skrivit om det tgiidare. Jag e4r ve4ldigt svartsjuk av mig och e4r nog inte redo ff6r en extra kvinna i se4ngen. Men varff6r e4r det taskigt mot maken?? vet du hur me5nga e5r han fick tjata pe5 mig ff6r att ta till en extra karl i se4ngen. Det tog le5e5e5ng tid innan jag var redo ff6r det. Ja, jag fantiserar se5klart om andra karlar. Men jag ber aldrig om det sje4lv de5 jag e4r mer e4n nf6jd med min man. Jag uppfyller alltse5 HANS vildaste fantasier varje ge5ng HAN vill ta till extra ff6rste4rkning pe5 mig.

CCJbSaKwL postat pe 12 August 2013
m7ZZ3ig6jgX
Draga Ion fiecare cu preeara lui. Arta e dupa gusturi. Nu stiu de unde ai tras concluziile pe care le-ai scris, dar fiecare are dreptul la preeara lui. Totusi daca faci un comentariu macar ai curajul sa iti dail mail-ul si un site unde putem conversa si vedea ce faci tu.

4it9794w3s postat pe 28 Iulie 2013
nH5cJI3yiyBo
Draga Ion fiecare cu peerraa lui. Arta e dupa gusturi. Nu stiu de unde ai tras concluziile pe care le-ai scris, dar fiecare are dreptul la peerraa lui. Totusi daca faci un comentariu macar ai curajul sa iti dail mail-ul si un site unde putem conversa si vedea ce faci tu.

RnxVxSVi postat pe 28 Iulie 2013
STfMUP8nVD
wah ur table so big ar..only geng' ppl can hv such a big table..my table only 1/2 of ur table size..lucky my office widnow aso can c klcc

cuGikV3PRRs postat pe 28 Iulie 2013
QKPqGSxEYH
Apartamentul in care locuim are 54 mp. L-am aaiizhtionct de curand, insa nu ne-au ramas bani si pentru renovat. Am mostenit toate relicvele fostilor proprietari de la mobila la peretii ingalbeniti, cu tapet inflorat, biblioteca de carti , covoarele si icoanele cu foita de argint. Cu toate ca unele lucruri sunt vechi si aproape scoase din uz, mi-ar fi greu sa renunt la ele si as prefera sa le reconditionez. Referitor la viitor cum as vrea sa arate apartamentul cand va fi renovat, imi doresc un apartament cald, primitor, spatios si cu multa lumina naturala. Imi plac peretii albi, cu mici pete de culoare. Imi doresc ca apartamentul sa reprezinte un spatiu linistit, chic, cochet, unde ne putem intalni cu prietenii si impartasi din gandurile noastre. Mi-ar placea ca fiecare element din apartament sa ne reprezinte, sa aiba o poveste. Perne, carti, obiecte decorative, masute de cafea, obiecte de iluminat originale, ceasuri, lampi, oglinzi etc sunt toate parte dintr-un decor in care as vrea sa revin zilnic si sa ma refac dupa o zi intreaga de munca

1kXIFQGC postat pe 28 Iulie 2013
q5pSQz42p8G
juin02Najah Ouahbi It s so sad to know that in a country like Morocco women are still srineuffg from such stupid laws. Though i am so proud of all the women who showed their support and went out to the streets to tell the world about this, and to shout, no in the face of the moron judge and the rapist.Najah

DmGQD0SKb postat pe 26 Iulie 2013
NaAx1kIE5pIC
eu mi-am pus in dormitor paercht inchis la culoare. si cu toate ca nu e trafic asa mare, tot se vede orice. daca as lua-o de la capat, n-as mai face asta, zau .culori deschise, cat mai antijeg, mai ales ca ai 2 mazarichi. nu stiu daca la voi a inceput distractia cu iaurt intins pe covor, canapea, mese, apa varsata peste tot, biscuiti, cereale, expuse pe oriunde. sa vezi acolo bucurie pe negru

tQw7RF5xG postat pe 26 Iulie 2013
lFqdt5gUAiQo
CarlaHmmm eemi dau seama ce mă aşteaptă.cen privinţa măzărichilor, pe2nă acum trabea cu me2ncarea a fost singurul moment al zilei la care am instaurat milităria , adică le-am eenvăţat să măne2nce doar een bucătărie, een scaunele de masă. Nimic prin casă. Nu ştiu, eensă, ce2t va mai ţine minunea, deja se conturează o forţă de rezistenţă :)

aNI4gM6E postat pe 25 Iulie 2013
56D5qE5MJDX
н�?ма решение като че ли. Можеш да пробваш да изключиш 3G.Control Panel -> Connections -> Mobile Networks -> Mobile Networks -> GSM/3G networksПри мен това �?�?каш разреди забивани�?та.

iLTYpx4MfFB postat pe 25 Iulie 2013
uS7i3FZi
Home sweet home!Uneori acasa e locul unde te simti in siguranta, unde iti preetci cel mai mult timp, locul unde fiecare coltisor iti trezeste o amintire placuta, locul unde te asteapta oamenii dragi Cu timpul mai mute locuri devin acasa atunci cand pleci sa iti faci un viitor. Acasa pentru mine a devenit camera de camin ce este de fapt o casuta a piticilor, cum imi place sa o denumesc. Acesta camaruta are 5 paturi, 5 birouri, 5 scaunele, o miniona bucatarie si o baie, ceea ce se incadreaza in 35mp. Organizarea e cuvintul cheie, spun cheie ca mereu nu o gasim cand trebuie sa plecam de acasa in organizarea noastra necontrolata.Noi, cei 5 pitici, incercam sa ne facem camaruta cat mai primitoare, timpul petrecut aici a devorat timpul petrecut acasa . Suntem toate studente la arhitectura, iar colile mari, machetele lucrate cu mare stradanie, ustensilele necesare ne ocupa jumatate din spatiu. Incercam sa mai punem si lucrusoarele mult necesare unor fete: bijourile, cartile, masinuta de cusut si multe lucruri ce nu-si mai au locul la propriu, iar organizarea noastra este involuntar, necontrolabila.Incercam sa gasim cheile de fiecare data cand plecam de acasa, iar cand venim acasa sa ne intampine home sweet home scris pe usa casutei noastre