Noul catalog IKEA 2009

Catalog IKEA 2009

In cele 376 de pagini ale noului catalog IKEA sunt prezentate in jur de 7.000 de produse ce urmeaza a fi reinnoite in proportie de 30 la suta, pe parcursul anului viitor.

 

Reprezentantii IKEA au decis ca, de la 1 septembrie, sa inlocuiasca pungile de plastic cu sacose albastre din polipropilena si sacose de hartie, ambele contra cost. IKEA va incepe si promovarea becurilor economice si ecologice. Astfel ca oricine va duce in magazin pentru reciclare 5 becuri va primi in schimb un bec economic.

 

In perioada 1-25 septembrie, 950.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite locuitorilor din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Targoviste si Urziceni.

 

Noul catalog va fi valabil intre 1 septembrie 2008 si 31 august 2009

 

 

Comentarii:

yUCpLxNKEAwnb postat pe 16 August 2012
qQldZPdoqiQb
You may have not intended to do so, but I think you have megnaad to express the state of mind that a lot of people are in. The sense of wanting to help, but not knowing how or where, is something a lot of us are going through.

Ioana postat pe 16 Septembrie 2009
Spagarii de la ecologic
Foarte bine zis draga diana;)

diana postat pe 13 Iulie 2009
IKEA si protectia mediului
Eu am oarece contact cu legea si cu ce se intampla in domeniul colectarii deseurilor avand in vedere ca lucrez pentru un brand in domeniul surselor de iluminat. Pot sa va spun ca Recolamp (asa numita singura organizatie colectiva in domeniu dar care nu mai e asa de singura din pacate pentru ei) solicita fiecaui retailer cca 25 eurocenti pentru fiecare bec vandut dar in schimb nu colecteaza nici 5% pentru ca romanul nu aduce aceste produse spre reciclare. Asta este timbru verde pe care consumatorul il plateste ca Recolamp sa faca bani. Unde se duc banii? Pai e simplu catre cei care au infiintat asociatia: Osram, GE, Phillips marii jucatori de pe piata. Si se mai duc catre organizatii "ecologiste" gen agent green care manipuleaza opinia publica prin astfel de proteste si care nu au nici o treaba cu protectia mediului si a noastra a tuturor. Felicitari celor de la IKEA ca se ocupa direct de problema colectarii si chiar au campanii in acest sens. In plus nici nu incarca consumatorul cu "spaga verde".

Chircu Mihaela postat pe 17 Februarie 2009
Catalog 2009
Catalog 2009