Pe scurt despre parchet

Lucruri esentiale: cand cumparati parchet, amintiti-va ca este un produs de termen lung de o frumusete naturala si de durabilitate. Un alt aspect pozitiv al parchetului este posibilitate de cumparare, usor de intretinut, fara sa mai mentionam varietatea larga de selectie. De la rezistenta sa pana la calitatile sanatoase din interiorul casei, parchetul este o alegere potrivita pentru mediu cat si pentru casa dvs.

Parchet imbinat


Parchetul este:

accesibil ca pret, parchetul adauga valoare casei dvs. la momentul revanzarii, fara sa mai mentionam ca este un produs de lunga durata. Creste in valoare asa cum creste si casa dvs.. Parchetul din lemn de esenta tare este cel mai cautat, atat in reconditionarea caselor cat si in constructia lor de noi.

Usor de intretinut: Rutina intretinerii este mai simpla decat a matura sau a aspira, intotdeauna asigurandu-va ca podeaua este protejata de umezeala si de incaltaminte dura care poate crea zgarieturi. Nu trebuie neglijata intretinerea preventiva, precum si suprafetele acoperite cu covor, intreaga mobila de pe parchetul dvs., ca de altfel  si intretinerea de rutina, cu produse de curatat adecvate. Folosirea produselor nerecomandate pot duce la uzarea timpurie, la pierderea garantiei si  poate cauza atunci cand doriti repararea parchetului.

Parchet

Din punct de vedere ecologic: Ceea ce se poate dovedi, spre deosebire de alte  podele, parchetul provine dintr-o sursa naturala si regenerabila.

Din punct de vedere al mediului de locuit: Intr-o mare  masura calitatea aerului din interiorul casei este una din amenintarile aduse asupra sanatatii noastra. Pus in casa  parchetul contribuie la sanatatea mediului in care traim. Suprafetele dure precum podeaua nu ascund/adapostesc gaze, praf. Asta inseamna o calitate mai buna a aerului pentru toti locuitorii, dar in special pentru cei care sufera de alergii. Podeaua sau parchetul ajuta deasemenea la eliminarea pericolului  acumularii sub suprafetele acoperite a mucegaiurilor.

Selectia si varietatea: Cu tehnologia fabricatiei de azi privind culoarea si lacuirea, care este destul de dezvoltata, parchetul are multe culori, tipuri, dimensiuni, finisari si forme. Aceasta varietate aduce o nota de rafinament pentru case si pentru birouri .

Comentarii:

OFrvzndXwYlXPYGEM postat pe 08 Iunie 2012
XrtIfjueGSvVmOhjGmw
OFF TOPIC, if I may:PTe citesc de ceva vreme si astea sunt pmriele comentarii, nu prea am obiceiul sa comentez pe bloguri, desi as avea destule de spus uneori.Desi nu sunt tot timpul de acord cu tine, imi place cum scrii, iar opiniile si subiectele tale sunt interesante sau macar amuzante.Cu un lucru nu sunt si nici nu o sa fiu de acord vreodata. A scrie Romania ca rromania . Poate ai mai explicat de ce ai ales sa scrii asta, dar eu nu am vazut explicit. Se subintelege din temele frecvente ale blogului tau, deci inteleg motivele emotionale pentru asta si chiar sunt de acord cu ele. Si pe mine ma exaspereaza mizeria, nesimtirea, lenea, coruptia, manelizarea, prostia, tigania(ca atitudine:D) indiferenta, lipsa de respect reciproc(etc etc etc) pe care le intalnesti la tot pasul in Romania. Ele exista si ne fac tuturor viata mai stresanta. Dar totusi, asa nenorocita cum e, tara asta e a noastra, iar noi suntem exponentii ei din toate punctele de vedere si, poate intr-o mica, mica masura si noi suntem vinovati de cum arata. O fac sa fie asa oamenii ei si aia suntem si noi., nu numai nesmititii de toate felurile care ne enerveaza in fiecare zi. Tara in sine, ca idee, ca entitate, nu are nicio vina! Poate pare patetic, dar gandeste-te la oamenii care in toata istoria au luptat sau murit pentru ideea de Romania, de natiune, de libertate, in toate razboaiele sau la cei ce au murit la Revolutie sau in mineriade. Macar pentru memoria lor, celor care au avut curaj si demnitate si o viziune si si-au dat viata pentru tara asta( DA AU EXISTAT FOARTE MULTI SI DIN ASTIA) si nu merita sa ii pocim numele. Facand asta ne complacem definitv in stare asta nenorocita si lipsita de repere in care ne gasim. Poate daca am avea si noi mai multa constiinta si identitate ca popor si am fi mai putin egoisti lucrurile s-ar schimba in bine! Asa nenorocita cum e, se cheama ROMANIA si sincer, mi se pare de prost gust sa ne batem joc pana si de ultimul simbol al nostru, al tuturor, buni sau rai! Numai bine!