Salata de fasole

Salata de fasole cu sos de mustarIngrediente: 
1/2 kg fasole boabe
1 pastarnac
2 morcovi
1 ceapa
sare
4 linguri de ulei
2 linguri de otet
1 lingura de mustar
verdeata tocata

Mod de preparare:
Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat cateva ore. Se arunca apa in care a stat, se pune la foc cu apa cat s-o acopere si se da in clocot. Prima apa se arunca, apoi se adauga alta apa si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie bine bobul. Zarzavatul, curatat si spalat, se pune la fiert inca de la primele clocote. Fasolea se scurge si se pune in salatiera. Peste ea se pune o ceapa tocata, frecata cu sare si spalata cu apa rece. Se amesteca usor cu o lingura, apoi se adauga un sos facut din mustar, ulei si otet. Sosul se pune o data cu ceapa, dupa ce fasolea s-a racit. Salata astfel pregatita se presara cu patrunjel tocat si se orneaza cu felii de morcov si pastarnac. Se serveste in aceeasi zi sau de pe o zi pe alta.
 

Comentarii:

DvFBMXdURXaIflhJMW postat pe 24 Noiembrie 2012
AXsfqslVRBGa
hi, I happened to stulbme across your site and found it really awesome!! Its really great to see some one utilising their knowledge, experience, and resources for the benefit, and that too in such a unique way. A brilliant idea! I would really be happy if I can contribute and would like to get involved in this initiative actively and not just by donating. Incidentally I happen to reside in kothrud, Pune (India). Hope to hear from you guys, Regards,Sneha DasTelecom Engineer, Idea Cellular Ltd.