Sfaturi pentru impodobirea mesei de sarbatori

In fiecare an de Craciun sarbatorim Nasterea lui Iisus Hristos, iar astfel este una dintre cele mai importante sarbatori. Zilele devin din ce in ce mai scurte si mai reci. Pe o astfel de vreme, preferam cu totii sa ne petrecem timpul in casa, la caldura inconjurati de familie si de prieteni.

Decoratiunile mesei ar trebui sa fie in concordanta cu starea noastra de suflet si cu temperaturile de afara.

Cele mai indragite culori pentru decoratiunile de Craciun sunt rosu si verde combinate cu un auriu stralucitor. Cu toate acestea si albastrul inchis, corespunzator propriei stari si naturii, se bucura de succes. Contrastul reusit pentru o astfel de decoratiune este albul sau nuanta de alb spre crem in cazul veselei, alaturi de care ar trebui folosite cele mai bune tacamuri din casa.

In cazul in care optati pentru vesela alba, ar trebui sa evitati ca fata de masa si servetela sa fie de aceeasi culoare. Sunt foarte potrivite si farfuriile din stical de buna calitate.

In cazul decoratiunilor de pe masa festiva cel mai bine arata cele naturale: conurile de brad sau chiar si crengutele pot avea un efect deosebit. O mireasma imbietoare poate fi raspandita de fructele uscate, precum portocalele, iar betigasele de scortisoara nu numai ca sunt  ornamente foarte apreciate, dar ne parfumeaza incaperea si ne introduc in spiritul de sarbatoare.

decoratiuni craciun decoratiuni craciun decoratiuni craciun

decoratiuni craciun decoratiuni craciun decoratiuni craciun

InCasa.ro

Comentarii:

wYZttwUEcD postat pe 23 Februarie 2013
nmLoWvCmyXqdFCaFy
MihaelaSi mie mi s-au parut foarte frumsaoe rochiile fara bretele, dar mi s-a zis ca e complicat cu ele, tot cade partea de sus, toata noaptea trebuie sa ai grija, sa tragi de ea O sa vad. Daca cel mai mult o sa-mi placa o rochie fara bretele, asta e, asa cumpar si o sa am mai multa grija.