Sfaturi practice de intretinere a canapelelor

 

Fiecare piesa de mobilier, dar in special canapelele, impresioneaza prin stralucire si efectul de nou imediat dupa ce isi gasesc locul in living-ul nostru. Este acea senzatie de curat si prospetime pe care dorim sa o pastram cat mai mult timp. Cu cat materialele din care sunt fabricate canapelele au o mai buna calitate cu atat sarcina de a pastra frumusetea originala este mai usoara.

Tapiteria fotoliilor si a canapelelor este proiectata pentru a oferi confort si rezistenta de-a lungul anilor. Durata de viata a acestora este influentata nu doar de calitatea produselor in sine ci si de intensitatea utilizarii precum si de atentia acordata ingrijirii. Indiferent de materialul din care este confectionata canapeaua, aceasta are nevoie de o aspirare periodica pentru a indeparta praful depus dar si resturile ce se pot ascunde in locurile greu accesibile.

Canapelele din piele, daca nu au pete dificile de curatat, se sterg saptamanal sau de cate ori este nevoie cu o carpa moale si umeda, preferabil de culoare deschisa pentru a evita eventualele urme colorate. Hidratarea pielii se poate realiza cu solutii profesionale, mentionate de producator in ghidul de intretinere a fiecarui produs. Utilizarea solutiilor necertificate poate degrada calitatea pielii ducand la crapaturi si decolorari.

O solutie sigura de curatare a canapelelor o reprezinta gama Fenice, servetele pentru curatarea suprafetelor din piele de la Mobexpert. De asemenea, puteti gasi si setul pentru curatarea si intretinerea materialului textil. Asemenea celor din piele, si canapelele din material textil au nevoie de o ingrijire periodica.

Daca in cazul celor dehusabile husa detasabila poate fi curatata prin spalare in masina automata, in cazul celor de stofa trebuie curatate cu apa si detergenti speciali. Daca petele sunt mai vechi si solutiile clasice nu dau rezultate este recomandat sa apelati la o firma de specialitate pentru a nu degrada si mai mult calitatea produsului.

Indiferent de materialul din care este confectionata canapeaua, din material textil sau din piele, aceasta trebuie amplasata intr-un loc aerisit, departe de razele soarelui si de alte surse de caldura, precum caloriferul. Caldura poate afecta in timp culoarea materialului si poate deshidrata pielea.

Alegand canapelele de calitate superioara de la Mobexpert si punand in aplicare sfaturile de intretinere primite o data cu achizitionarea acestora, veti beneficia nu doar de confort si calitate, ci si de aspectul de nou cat mai mult timp.

Mobexpert.ro

A. I.

Comentarii:

Oje8uUdBgFe postat pe 10 August 2013
MZJAtS6Cf
video ăsta mi-aminteşte cumva de chestia mianuntă care mi s-a mi s-a eente2mpat een toamnă. cum mergeam spre casă, mi-a apărut een cale un iepure pe bicicletă. genial! şi nu visam, colega cu care eram poate certifica :)

JqP03ipD480 postat pe 28 Iulie 2013
u0MFCPYzYs
O, prea Ade2ncă Taină! Dumnezeule, Duhule Necuprins cu mintea, Care eempreună cu Tatăl și cu Fiul toate le-ai zidit!...Alfa și Omega, cenceputule și Sfe2rșitule, Tu, Veșnicule Duh, cu nercupinsa putere a purtării deasupra apelor și cu eenfricoșata Ta eembrățișare ai adus pe toți și pe toate la viață. Din suflarea Ta cea de viață făcătoare a răsărit, din genunea cea fără de chip, frumusețea lumii celei eente2i zidite pentru care ceți strigăm:Vino la noi, prea cențeleptule Ziditor al lumii;Vino, Acela ce ești Mare een micuța floare, ca și een luminătorii cerului;Vino Felurime negrăită și Frumusețe Veșnică;Vino și luminează eentunecata netocmire a sufletului meu; Vino și pleacă-mă să iubesc eentreaga Ta zidire; Vino, Me2nge2ietorule, Duhule Sfinte și te sălășluiește eentru noi. Acatistul către Prea Sfe2ntul și de viață Făcătorul Duh, Dumnezeul nostru Dacă fotografia nu este trucată, atunci ea este teribilă. Este teribilă pentru că ne arată ceva extrem de rar, aproape de neeențeles, pentru lumea de azi compasiunea.Omul, ca ființă superioară pe acest păme2nt, făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ar trebui să stre2ngă la pieptul său eentreaga creație a lui Dumnezeu de pe acest păme2nt, nu s-o distrugă, așa cum face een prezent.Așa precum Pruncul Iisus, eenfășat și culcat fiind eentr-o iesle, a eembrățișat la naștere eentreaga zidire. Astăzi, mai mult ca orice2nd, lumea, care se numește pe ea creștină, distruge viața pe acest păme2nt, distruge creația lui Dumnezeu.

YeKpsTMRwf6m postat pe 28 Iulie 2013
RshGPPgit
Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een vorgaie, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).

J5OyQ8Gtr postat pe 28 Iulie 2013
CRmWsViC
If it's on your mouth then you most likely got it from innlcentoy kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it's actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don't commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don't have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don't have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it's unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it's completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.

v8XlMp1oF1 postat pe 25 Iulie 2013
UxCjpIzwf
Thank you, AnothaiDara!!! I've missed your chnanel! I hope all is well with you, dear. I still love Clash with all my heart. Thank you for subbing this song. I love it so much. I knew most of the lyrics, but you filled in all the parts I did not know. Merry Christmas and Happy New Year! Happy Holidays! Be safe. I will always be thankful that you share Thai music with us all. I have learned so much Thai because of you, Chobling, and Wishboniko. I appreciate that. I cried when I heard this song the first time and cry from time to time when I listen to it. Of course, I cried tonight. Thank you!!!

hydVobehC postat pe 25 Iulie 2013
cXx8dVkfZ
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un retlizaaor este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

83R66sqYSG8d postat pe 25 Iulie 2013
nGe6YKJ7P
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reoatzliar este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

dVnb6p0v postat pe 25 Iulie 2013
GVXRPu3kum
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reozliatar este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

GHkUbQlTz postat pe 29 Iunie 2013
gbExnkbkihYIFrIFM
Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een viaogre, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).

fir0UXbeT postat pe 29 Iunie 2013
6VgDFHKzAJ0
Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un roatizaler este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

NGUhGCvh postat pe 08 Ianuarie 2013
VCjDsudzbc
Mie mi se pare ca arata ca o mare de balarii si bueurini, copaci prafuiti cu cladiri ruinate si murdare, balti de noroi si drumuri desfundate.Singurele care arata falnice si grandioase, sunt bisericile, se pare ca si atunci constituiau o industrie profitabila.Oameni aproape deloc, caci unii erau in fabrici, altii dormeau pe rupte Mizerie multa, se pare ca nu deranja nici atunci.Imi pare rau ca nu vad nimic feeric in aceste poze.Sunt nascuta in Bucuresti din parinti nascuti in Bucuresti si bunici de la 20 de km de Bucuresti si traiesc de 45 de ani in Bucuresti, dar parerea mea este ca Bucuresti a inceput sa arate bine incepand abia cu anii 50-60.

sageata sudului postat pe 05 Ianuarie 2013
rusine
acesta nu este un articol, este o reclama.