Supa de ciuperci

supa de ciuperci cu galusteIngrediente:
500 gciuperci proaspete
500 g oase de supa
2 linguri faina
1 ou
200 g smantana
2-3 cepe
1 varf de cutit boia de ardei
sare
verdeata

Preparare:
Oasele se spala, se oparesc si se pun la fiert in apa cu putin sare. Se spumeaza si se lasa sa mai fiarba circa 3 ore.
Separat, se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie cuburi sau felii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert 10 minute, se adauga ceapa taiata marunt, se continua fiertul 15 minute, se adauga supa de oase si se fierb pana cand ciupercile sunt bune de mancat.
Din faina si ou se face un aluat din care se iau cu lingurita galuste mici care se pun in oala cu supa, lasandu-le sa fiarba 10 minute.
Se adauga boiaua de ardei si sare si se serveste cu smantana si verdeata tocata marunt.