Suporturi de lumanari pentru gradina

lumanari gradinaTotul trebuie sa fie bine calculat. In primul rand, trebuie sa va asigurati ca alegeti exact acele decoratiuni care sa se potriveasca gradinii, chiar si suporturile pentru lumanari putand sa nu-si gaseasca locul in anumite gradini. Tocmai de aceea, ele trebuie plasate de asa natura incat sa produca senzatie si sa intregeasca aranjarea gradinii.
 
Nu in ultimul rand, in functie de forma si estetica suportului, acesta ar putea genera si senzatia de spiritualitate, deoarece, fiind utilizat si in gradinile Zen, in combinatie cu alte decoruri, poate genera ideea de viata binecuvantata.
lumanari gradina
Astfel, suporturile pentru lumanari, sau imitatiile lor utilizate la sustinerea becurilor electrice, pot intregi gradina pe care o aveti, spre bucuria dumneavoastra, dar si a celor care o viziteaza. Nu va feriti sa le instalati, dar faceti acest lucru dupa o atenta cantarire a echilibrului existent pentru ca, la fel de bine cum pot aduce ceva in plus aranjamentului, pot sa si strice totul. Investitia este, in general, mica, mai ales daca nu sunteti foarte pretentios si nu tineti sa dispuneti de suporturi complicate.

Comentarii:

oVtTXQiRBF postat pe 17 Iulie 2012
ZXdxmMObxQvnzW
centr-adevăr, vin sărbătorile, dar cum suntem ate2t de ocupați, am și uitat sa ne bucurăm! Noroc de tine ca ne aduci amtine! Bradul e foarte frumos și apropo, și een curtea bisericii de la spital s-a eempodobit un brad, e frumos și acela!